АБВ няма да продължи коалиционните си взаимоотношения с „БСП за

...
АБВ няма да продължи коалиционните си взаимоотношения с „БСП за
Коментари Харесай

ВОТЪТ НА 2-РИ ОКТОМВРИ: „АБВ“ няма да се коалира с БСП, ще подкрепи Стефан Янев


АБВ няма да продължи съдружните си взаимоотношения с „ Българска социалистическа партия за България “. За идния парламентарен избор на 2 октомври партията ще даде поддръжката си за обединението, водена от Стефан Янев, " Български напредък ", заяви пред медиите ръководителят на АБВ Румен Петков. Той акцентира коректността на партията в партньорството й с „ Българска социалистическа партия за България “, само че също по този начин подчертава и върху разликите в взаимната работа в 46 и 47 Народно заседание, където АБВ беше показана от зам.-председателя Владимир Маринов.

Сред разликите сред двете обединения Петков уточни отношението към деинституционализацията на страната, където ослепителен образец е министърът на културата в кабинета на Кирил Петков.

" За всеки естествен български жител би трябвало да е ясно, че който гласоподава за Кирил и Асен получава Наско (бившият министър на културата Атанас Атанасов), посочи Петков. Политическата стратегия, която е разисквана и призната от Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия, също е измежду аргументите за неспособност за взаимна работа сред „ Българска социалистическа партия за България “ и Политическа партия АБВ.

Още в първия вид на програмата АБВ предизвести, че такава стратегия не могат да поддържат заради няколко значими казуса: погромът, който се възнамерявал да бъде осъществен в Министерство на земеделието, отношението към енергетиката и унизителната номинация на Асен Василев за министър председател, изясни Румен Петков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР