АБУДЖА, Нигерия (AP) — Началникът на отбраната на Нигерия изрази

...
АБУДЖА, Нигерия (AP) — Началникът на отбраната на Нигерия изрази
Коментари Харесай

Началникът на отбраната на Нигерия обвинява нациите, които спират продажбите на оръжие, в злоупотреби с „двойни стандарти“

АБУДЖА, Нигерия (AP) — Началникът на защитата на Нигерия изрази отчаяние във вторник от това, което той назова „ двойните стандарти “ на някои страни, които не желаят продава военните си оръжия заради проблеми с правата на индивида.

Ген. Коментарът на Кристофър Муса акцентира едно от най-големите провокации за най-гъсто обитаемата нация в Африка в битката със смъртоносна и комплицирана рецесия в сигурността, от ислямския въоръжен протест на североизток до десетките въоръжени групи, ориентирани към пасажери и общности в северозападните и централните райони.

„ Дори с нашите пари е мъчно да се снабдим с съоръжение “, сподели Муса пред кореспонденти в столицата на Нигерия Абуджа, признавайки голямата потребност от продукти като хеликоптери, дронове и транспортни средства, предпазени от противоминни засади (MRAP).

„ Някои споделят правата на индивида, други споделят „ Вие сте умъртвили “ … само че още веднъж, от време на време хората, които ви сочат с пръст, са постъпили по-лошо и все пак никой не им търси отговор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР