ABT Sportsline анонсира най-новата си инициатива- XGT, която обещава да

...
ABT Sportsline анонсира най-новата си инициатива- XGT, която обещава да
Коментари Харесай

ABT XGT е пистов болид за ежедневна употреба с цена от 598 000 евро

ABT Sportsline анонсира най-новата си инициатива- XGT, която дава обещание да предложи впечатляващо решение за законна ежедневна подвижност с същински спортен капацитет.

В същността си, ABT XGT е пълновръстен GT2 спортен пистов автомобил, който ще бъде създаден в лимитирана серия от 99 екземпляра, всеки един от които на цена от 598 000 евро.

С цялостно право да се движи свободно по международните пътища, XGT е изпълнен с 5.2-литров, V-образен, 10-цилиндров мотор, който генерира оптималната мощ от 640 конски сили, със седемстепенна S-tronic автоматизирана предавателна кутия и задно задвижване.

От ABT Sportsline споделят, че според от конфигурирането на задния спойлер, оптималната скорост на придвижване на XGT може да доближи до 310 км/ч.



За разлика от спортната си DTM версия, XGT идва с електрически външни огледала, климатична апаратура, специфична нова изпускателна система и други, а клиентите ще могат да избират сред четири съществени цветови осъществявания на екстериора и опция за персонализиране на интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР