Абсурдна ситуация на пътя ядоса шофьори. Случката се е разиграла

...
Абсурдна ситуация на пътя ядоса шофьори. Случката се е разиграла
Коментари Харесай

Абсурдна ситуация на пътя ядоса шофьори

Абсурдна обстановка на пътя ядоса водачи. Случката се е разиграла на 24.01.2022 година на столичното кръстовище сред булевардите " Сливница " и " Христо Ботев ", научи Sofia24.bg .

На фрагментите, споделени в обществената мрежа Facebook, ясно се вижда по какъв начин водач на бял джип прави ляв завой от извънредно дясна лента. Останалите водачи се разминават на косъм от злополука, поради нелепостта на " опитния самоубиец ". 

Ето и мненията под видеото:

- " Даже леко се изнерви, че му отнемате преимуществото. От гняв леко му загасна колата " ;

- " Тоя симпатяга за малко да орезили 2 МПС-та - тия книжки ги подаряват към този момент очевидно... " ;

- " Ами до момента в който не стартират тези нарушавания да се глобяват...все по този начин ще бъде! За какво наслагаха на всеки светофар, кръстовище по 10 - 20 камери...след като не се употребяват по предопределение? Преди време един по малкия екран обясняваше с каква добра резолюция били и по какъв начин щели да ни снимат, даже в случай че приказваме по телефона! Добре, че се разминахте от удара с олигофрена! " ;

- " Пълно е с такива малоумници! Жалко, че на всички места към този момент има камери, другояче да слезеш и да му строшиш тъпата глава "

По мнения разбираме, че това е била частна кола за спешна помощ, само че светлините, които се употребяват при незабавен случай - не са били включени. 

" Частна кола за спешна помощ беше, само че въпреки всичко имаше наследник буркан. Не, че това му дава право на такива грандиозни маневри от извънредно дясно в извънредно ляво на самото кръстовище ", написа очевидецът, който е качил видеото във Facebook.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР