Абсурден случай в Добрич. Семейство на починал мъж откри, че

...
Абсурден случай в Добрич. Семейство на починал мъж откри, че
Коментари Харесай

Абсурд в Добрич: Кой размени телата на двама покойници?

Абсурден случай в Добрич. Семейство на умрял мъж откри, че е погребало различен човек. Всичко това се е случило поради неточност в моргата на болничното заведение и по този начин фамилията на мъжа се постанова да изрови ковчега и да върне другия мъртвец назад в болничното заведение. Тялото на мъжа е било в затворен ковчег, а като причина за това се показва, че той е умрял от COVID- 19. 

  " За мен това е огромно закононарушение. Искам да се даде публичност, да не страда и различен като мен. Баща ми беше признат в болница на 25 март. След по-малко от час ми споделиха, че е умрял от COVID-19. Той нямаше ковид. Единият му бъбрек не работеше, получил е някакъв припадък, след което е получил инфаркт ”, показа синът на покойника Метин Ахмед.

Ковчегът е трябвало да бъде затворен поради ограниченията в страната. Ходжата обаче е снимал мъжа. Когато Метин вижда фотографията, схваща, че в действителност не погребват татко му. Близките изравят ковчега и го връщат в болничното заведение в Добрич.

„ Тялото на татко ми беше открито след три дни в град Балчик, с помощта на полицията и прокуратурата. В сряда с полицията отидохме в града и прибрах татко си ", прибавя Метин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР