Абсолютно всеки един човек има такъв ден в забързаното си

...
Абсолютно всеки един човек има такъв ден в забързаното си
Коментари Харесай

Ако се чудите дали изключихте печката или ютията преди да излезете – прочетете този трик

Абсолютно всеки един човек има подобен ден в забързаното си ежедневие – излезе забързан от у дома, а единствено след няколко минути мисълта почва да го човърка. Дали изключих печката? Изгасих ли ютията? Обикновено това са двата въпроса, които не ни дават мира. При някои това се случва много-много рядко. Други хора обаче като по предписание не помнят по какъв начин тъкмо са оставили дома си десетина минути откакто са го напуснали. И нямат момент успокоение. Но ние ще се опитаме да ви го осигурим.

Просто ще ви кажем един елементарен трик, с който всичките ви главоболия за забравени котлони, включени ютии и открехнати прозорци ще изчезнат. Решението стои в джоба ви. Единственото, което би трябвало да извършите е една… фотография.

Синдромът за пропуснат електрически апарат е изключително мъчителен, когато сте на отмора. Тогава няма по какъв начин да притичате назад у дома, най-малкото с цел да се уверите, че всичко е изключено. Но ето какво би трябвало да извършите. Преди да тръгнете с телефона си направете фотография на всички устройства, които биха били рискови, в случай че са включени.

Тези, които са употребили този трик, настояват, че към този момент не се тормозят. Първо – те постоянно имат като авариен проект за усмиряване фотографията за доказателство, че всичко е наред. По-важното обаче е, че когато вършат самата фотография, те сигурно виждат и надлежно знаят, че всичко е оставено в безвредно положение.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР