Абсолютно очакван ход на съда, което не означава, че ние

...
Абсолютно очакван ход на съда, което не означава, че ние
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Преборих ГЕРБ, но не знам дали на Позитано са разбрали

" Абсолютно предстоящ ход на съда, което не значи, че ние няма да продължим да търсим какви са действителните резултати, без значение какво ще се окаже най-после. Силно се надявам съдът да вземе поради всички доказателства и причини, които ще бъдат вписани в жалбата, която ще внесем. Така или другояче има доста съществени проблеми. Чух и господин Терзиев да сподели, че има подозрения за част от резултатите. Очевидно и двете страни са недоволни и ще се веселя съдът да се вслуша ", каза избраната за общински консултант от в студиото на " Денят ON AIR ".
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1100
Тя има вяра, че екипът ѝ от адвокати е добър и те доста добре знаят какво вършат.

" Това, което се случи още преди първия тур, с тази корист с тематиката за машините, минимум повдига въпросителни. Очевидно е, че двете неща са свързани - какво се случва и какви са резултатите от изборите, и по какъв начин министър председателят пази противозаконни дейности на зам.-министър. Няма по какъв начин да има повдигнати обвинявания, тъй като към момента тече следствие. Когато има такива нарушавания, в реда на нещата е да проследим какво се е случило в резултат на тези нарушавания ", допълни Григорова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според нея има общоприет проблем: " Когато няма доверие по какъв метод са вкарвани данните от " Информационно обслужване " и за какво протоколът е минал, откакто контролите не излизат - това подозрение тежи на всички протоколи. "

Попитана по какъв начин си изяснява обстоятелството, че 49% от симпатизантите на са я подкрепили, Григорова отговори: " 49% от тези, които изобщо са излезли да гласоподават. Не от всички. Останалите явно са дали своят вот за господин Терзиев. Това не е учудващо, изключително след последното изявление на Борисов, че той поддържа претендента на държавното управление - Васил Терзиев. А кой е изнасилил и за какво някой " с омерзение " гласоподава за господин Терзиев, по какъв начин се стига до тази насила - това е значим въпрос, на който Борисов би трябвало да отговори. "

По думите ѝ тя самата е преборила модела " ", само че Нинова към момента не е схванала.

" На първи тур аз имах повече гласове от претендента на. Преборих, само че някак не разбрах, че на " Позитано " са разбрали, че е преборен и че идващият, който трябваше да се пребори, е идната част от сглобката ", добави.

Тя отхвърли да е имала диалози с водача на.

" Ако съм имала диалози и сделки с господин Борисов, той нямаше да поддържа господин Терзиев. Не съм говорила и с госпожа Нинова, тя не е моя тематика. Аз не съм партийно лице, аз съм непартиен претендент. И в никакъв случай не съм говорила за политически план по време на акцията. Ако някой това е чул - да уточни момента. Това, което следва пред мен, е да се изготви детайлна тъжба, която да насочим към съда. Аз и като общински консултант ще пазя идеите ", безапелационна е Григорова.

Тя призна, че партията ще има личен претендент за ръководител на СОС, като най-вероятно това ще е Иван Таков.

" Имаме няколко целта в СОС, със сигурност една от тематиките ще бъде преустановяването на нощния превоз в столицата, защото няма достатъчно шофьори и рейсове. Ние първо би трябвало да подсигуряваме градския превоз денем, а след това през нощта. Ние няма да сме срещу, ние сме там в полза на софиянци ", разясни тя.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР