Абсолютно нормално е феновете на Game of Thrones да гледат

...
Абсолютно нормално е феновете на Game of Thrones да гледат
Коментари Харесай

Какво означават последните думи на Мисандей

Абсолютно обикновено е почитателите на Game of Thrones да гледат под лупа всичко, което се случва в епизодите. Така беше видян гафът с оставената чаша за кафе в епизод 4.
 Game of Thrones, Starbucks и гафът в епизод 4
Гафът в епизод 4 на Game of Thrones

Едно кафе с прокиснало козе мляко, апелирам

В този епизод се случиха много неща, които шокираха огромна част от феновете. Ако обаче към момента не сте гледали епизод 4, е по-добре да спрете с четенето, тъй като предстоят сюжетни разкрития.
 Снимка 422409

Продължаваме всъщност. В епизода видяхме по какъв начин Регал откри гибелта си, което доста ни натъжи. Още по-емоционална беше изтезанието на Мисандей , доверената преводачка на Денерис Таргариен .
 Game of Thrones, епизод 3 и какво се случи с драконите на Денерис
Какво се случи с драконите в Game of Thrones

Дрогон е добре, само че каква е ориста на Регал

Тя беше хваната от армията на Юрон Грейджой, който много настойчиво има вяра, че ще става татко и прави всичко за своята кралица. Веднага ни стана ясно, че нищо хубаво няма да се случи с красивата преводачка от остров Наат, а изтезанието ѝ пред очите на Денерис и нейния обичан беше брутална.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Mix of GoT (@gameofthronesmix) на Май 6, 2019 в 10:33 PDT

Последните ѝ думи, които в тази ситуация бяха единствено една, обаче направиха мощно усещане. Съвсем решително и с огромна доза ненавист Мисандей извика - Дракарис!
 Джесика Частейн, Game of Thrones и тематиката за изнасилването
Защо Game of Thrones ядоса Джесика Частейн

Актрисата с безапелационен пост

През сезоните сме чували Денерис Таргариен да употребява тази дума цели осем пъти. На висок валериански език Дракарис! значи драконов огън. Точно тази команда Дани дава на драконите си, когато желае да изпепелят нещо. Драконите обаче слушат единствено майка си, което значи, че Мисандей направи ясно обръщение към своята кралица.
 Снимка 422408

А то е, че не трябва да има никаква благосклонност към Церсей и да настане същинска кървава баня. Не се и съмняваме, че това може да се случи, тъй като един змей е задоволителен, а и е подсилен от солидна армия.
 Game of Thrones 8 и тийзър на епизод 5
Тийзър на пети епизод на Game of Thrones 8

Ще загуби ли още някого Денерис

Тук би трябвало да включим и Сивия червей, който със гибелта на Мисандей загуби всичко, което в миналото е имал и не му остава нищо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР