Абсолютно невярно е твърдението, че Пламен Орешарски е съветник на

...
Абсолютно невярно е твърдението, че Пламен Орешарски е съветник на
Коментари Харесай

Антон Кутев отрече информацията, че Орешарски е съветник на служебния премиер

Абсолютно погрешно е изказванието, че Пламен Орешарски е консултант на премиера Стефан Янев. Това сподели представителят на служебното държавно управление по време на брифинг в Министерство на регионалното развитие по отношение на обвиняванията на ГЕРБ към него, представен от „ Фокус “.
Бившият народен представител от Българска социалистическа партия уточни, че не е слушал цялата конференция на ГЕРБ, в която те упрекнаха левицата, че е една от партиите, които ръководят сега и че служебното държавно управление възпроизвежда държавното управление на Орешарски.
 ГЕРБ видя в служебното държавно управление възпроизвеждане на кабинета Орешарски ГЕРБ видя в служебното държавно управление възпроизвеждане на кабинета " Орешарски "
Това е едно възпроизвеждане на държавното управление на Пламен Орешарски с разликата, че тогава имаше настоящ парламент. Тогава управляваха в...
" Първо чух, че съм член на държавното управление. Проблемът е, че освен не съм, а че и заплатата не ми е като на член на държавното управление, което за мен е проблем. Второ чух, че Пламен Орешарски е консултант на премиера, което е безусловно погрешно. Казали сме го задоволително ясно. Имаше там още няколко неща, които бяха откровени неистини. Тези хора като приказват, не знаят ли какви са обстоятелствата или лъжат ", сподели Антон Кутев и попита по какъв начин се назовават хора, които лъжат.
Кутев добави още, че счита, че някогашният зам.-председател на ДАНС Недялко Недялков приказва повече, в сравнение с би трябвало за един офицер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР