"Абсолютно невъзможно е политици да критикуват журналисти". Това каза в

...
"Абсолютно невъзможно е политици да критикуват журналисти". Това каза в
Коментари Харесай

Лозанов: Сидеров трябва да последва съдбата на Антон Тодоров

"Абсолютно невероятно е политици да подлагат на критика публицисти ". Това сподели в изявление за предаването „ Хоризонт до обед “ на БНР медийният специалист доцент Георги Лозанов във връзка на думите на Волен Сидеров по адрес на журналиста от Българска национална телевизия Горан Благоев.

Лидерът на „ Атака “ съобщи: „ Това е един манипулатор, това е един човек, който от дълго време манипулира българското общество през Българска национална телевизия. Според мен, този човек е сътрудник на соросоидните общества “.

Според доцент Лозанов, Волен Сидеров би трябвало да последва политическата орис на някогашния народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров, който подаде оставка поради спорни изявления към публицист:

"Изглежда, че това се случва в ГЕРБ, само че съдружните сътрудници са по-щадени. Това би трябвало да си го избият от главата и да се свърши с това. Обратното е. Функция на публицистиката е рецензията във връзка с властта. Да си във властта и да отправяш квалификации и закани към публицисти – това значи, че не можеш да бъдеш на власт ".

"Тази реакция приказва и за безусловно подценяване. От името на властта се държиш агресивно-снизходително към един публицист като Горан Благоев - това значи, че изобщо нямаш разбиране по какъв начин се прави публицистика и кой е Благоев, който е един от най-балансираните публицисти в България ", уточни още доцент Лозанов.

Той счита, че казусът е, че сходни изказвания на политици не водят до нужната социална глоба:

"Не мога да кажа каква тъкмо би трябвало да е тя, само че патриотите би трябвало да се схванат в личната си политическа група, тъй като това, което споделя в ефир Горан Благоев, напълно не е по-различно от това, което споделя политическият съучастник на Сидеров Валери Симеонов ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР