Абсолютно неузнаваем, защото е шокиращо отслабнал - Делян Пеевски се

...
Абсолютно неузнаваем, защото е шокиращо отслабнал - Делян Пеевски се
Коментари Харесай

Променен визуално и без охрана: Делян Пеевски се яви в ДАНС

Абсолютно неразпознаваем, тъй като е шокиращо измършавял - Делян Пеевски се яви в ДАНС. Разпитът на някогашния народен представител от Движение за права и свободи продължи час. Официално не беше обявена повода за призоваването му. Според неофициалната информация обаче Пеевски е бил викан на информация по отношение на недекларирани от него три офшорни компании, на които е притежател. Данните за тях станаха обществено известни от интернационалното журналистическо следствие " Пандора пейпърс ".

Според наши източници чиновник на дирекция " Финансово разузнаване " в ДАНС през вчерашния ден по телефона е призовал Делян Пеевски да се яви в организацията през днешния ден в 13:00 часа. От него е поискано да носи документи по отношение на регистрирани, само че недекларирани компании в офшорни зони. Бившият народен представител от Движение за права и свободи дойде пред постройката на организацията в 13:03 ч., без защита и изменен до неразбираемост.

Делян Пеевски, който през лятото на 2013-а влезе в постройката на ДАНС като определен за ръководител на организацията, през днешния ден дойде като свикан, без придружители и мина цялата инспекция за сигурност. На въпроса за какво е извикан, отговори, че с публикуваната си през вчерашния ден позиция е споделил всичко и по този начин косвено удостовери, че е извикан поради офшорните компании, които станаха обществено известни от следствието " Панама пейпърс ".

" Айде малко разстояние, има грипна зараза. Малко разстояние. Ок. Приключих тематиката. Поздрави на господин Прокопиев, особено ", съобщи Делян Пеевски.

Г-н Пеевски, плащали ли сте за тероризъм?

- Както е ясно, не съм плащал за нищо. Защо се бутате, успокойте се. Всички тематики самичък ги обяснил. Лек ден!

Делян Пеевски съобщи още, че ще участва интензивно в общественото пространство.

" Ще се демонстрирам, ще се демонстрирам - бъдете спокойни. И занапред ще станат ясни нещата за доста хора ".



СНИМКИ: БГНЕС

Час по-късно Делян Пеевски излезе от организацията и не отговори съответно защо е бил свикан в ДАНС през днешния ден.

" Каквото би трябвало съм дал пояснения. Нека да не се блъскаме, в случай че обичате. Не, това е несериозно.
Ще има опция да ме питате. Нека не се блъскаме.

В понеделник уеб сайтът Bird.bg разгласява част от " Пандора пейпърс ", съгласно която Делян Пеевски е обвързван с три офшорни компании, които като народен представител в предходни Народни събрания не е заявил. В отговор през вчерашния ден от ДАНС оповестиха, че от юли месец имат информация за офшорни компании на български политици, по която работят интензивно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР