Абсолютно неприемливи са действията на руския посланик у нас Елеонора

...
Абсолютно неприемливи са действията на руския посланик у нас Елеонора
Коментари Харесай

Калфин не вижда гаранция, че и Митрофанова ще си тръгне за консултации

" Абсолютно неприемливи " са дейностите на съветския дипломат у нас Елеонора Митрофанова. Мнението е на някогашният български външен министър и евродепутат Ивайло Калфин в студиото на Българска национална телевизия.

Той обаче предизвести, че на българския дипломат в Москва ще ни остави без дипломатически канали в тази комплицирана конюнктура. В същия миг, напълно не е несъмнено, че Митрофанова няма да продължи да си работи от София . Той напомни и обстоятелството, че преди години български дипломат в Москва е изкарал " доста време " без да организира никакви срещи там.

Според него светът през 2014 година не е реагирал в задоволителна степен на анексирането на Крим от Русия, само че в този момент е друго . Той е безапелационен,че виновност за повишаването на живота поради актуалната рецесия не носи нито България, нито Европейски Съюз. " Не ние започнахме войната, не ние избрахме този път, " подсети той.

Калфин означи, че страните от НАТО в никакъв случай не са били толкоз единни. Според него, който пробва независима политика или " да хитрува " няма късмет. " С дейностите си Путин възроди НАТО ", безапелационен бе Калфин. В тази връзка той съобщи, че схваща основаването на многонационална група на НАТО, както и идването на непознати военни у нас, изключително " до момента в който ние наваксаме дефицитите в нашата войска "
 Митрофанова заплаши с енергийна и ценова злополука европейците, и нас в това число
Митрофанова заплаши с енергийна и ценова злополука европейците, и нас в това число

Днешната ценова рецесия ще наподобява празник

Коментирайки вътрешно-политическата обстановка и арестите на Борисов и други фигури на ГЕРБ, той сподели, че не споделя " патетиката на ГЕРБ " по този въпрос и подсети за знакови арести по времето на Борисов - на Борислав Гуцанов и на някогашния министър на защитата Николай Цонев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР