Абсолютно неочаквано, през вчерашния ден от почти целия свят започна

...
Абсолютно неочаквано, през вчерашния ден от почти целия свят започна
Коментари Харесай

И вече официално - Люис Хамилтън отива във Ferrari от 2025-та

Абсолютно ненадейно, през вчерашния ден от съвсем целия свят стартира да се тръби, че става нещо към седемкратния първенец във Формула 1, като първи с новината излязоха от SkySports и най-сетне тя бе доказана от Mercedes-AMG Petronas, Scuderia Ferrari и несъмнено от уредниците на шампионата.

Люис Хамилтън отива във Ferrari от идващия сезон 2025, където ще си партнира с Шарл Льоклер, като договорът му е дълголетен. В интерес на истината, има парченце упования за смяна, тъй като болидите на Mercedes не се показват на равнище след фрапантните промени.

От своя страна Хамилтън продължава да търси опция за 8-ма купа във Формула 1, което да го сложи над всички водачи в историята - към този момент той дели първото място с Михаел Шумахер, който също има 7 трофеи от най-високото ходило в моторните спортове.

Това естествено води и до други следващи въроси, които ще разберем в бъдеще - кой ще бъде новия тим на Карлос Сайнц-Младши, който сега си партнира с Льоклер в Скудерията и кой ще размени Хамилтън в Мерцедес - още един млад водач или някой с повече опит от Джордж Ръсел.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР