Абсолютно недопустимо е български граждани да бъдат нападани където и

...
Абсолютно недопустимо е български граждани да бъдат нападани където и
Коментари Харесай

ПП-ДБ осъди зверството в Скопие

Абсолютно неприемливо е български жители да бъдат нападани където и да било, насилието над тях е безусловно недопустимо. Така депутатът от ПП-ДБ Даниел Лорер разяснява случая в Северна Македония при който български последовател на Левски бе намушкан с нож.

Мисля, че Министерство на външните работи към този момент е по отношение на македонските управляващи, от дълго време се знаеше, че ще има футболен конфликт и беше предвидимо да се вземат ограничения такива неща да не се случват, добави той.

Според него спортът е един от методите да градим мостове с нашите най-близки съседи. " Не би трябвало да злоупотребяваме с него и да го трансформираме в сцена на политически конфликт. По-скоро би трябвало да го създадем мост сред нашите две народи, с цел да се движим напред към европейското им бъдеще. Дай Боже, това лято да намерят метод най-сетне да включат македонските българи в конституцията, където им е мястото, тъй че и македонското общество да стартира да схваща, че те са равнопоставени и да няма място за дискриминация, камо ли за принуждение ", надява се Лорер.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР