Абсолютно императивно е да се излъчи правителство с втория мандат,

...
Абсолютно императивно е да се излъчи правителство с втория мандат,
Коментари Харесай

Вторият мандат има шанс: Хр. Иванов

" Абсолютно императивно е да се излъчи държавно управление с втория мандат ”, съобщи пред БНР съпредседателят на Демократична България и водач на Да, България Христо Иванов.

" Трябва да се създадат всички старания това да се случи при гарантиране на избрани национални политически резултати. Всичко останало би трябвало да остане за записки, персонални прекарвания, будоарни страсти и прочие, които нямат нищо общо с нашата отговорност за ориста на републиката ", аргументира се той.

Иванов прикани акад. Денков и Мария Габриел да продължат незабавно диалозите, без непрекъснато да сменят формулата за кабинета. По думите му, за него през цялото време не е ясно какво тъкмо е желанието на ГЕРБ/СДС - за политически безпристрастен или за съдружен кабинет.

" Проф. Денков би трябвало да е първи в ротацията, тъй като това е интервалът, в който би трябвало да се случи конституционната промяна ”, сподели Иванов без да изясни по каква тъкмо причина - някогашният зам.-министър в Борисов 2 Не е правист. Подчерта, че нейните носители въпреки всичко са ПП/ДБ.
" За мен тази конституционна промяна е първият, най-съществен тест, в случай че тя се случи, кабинетът може да работи безкрайно време ", уточни съпредседателят на Демократична България.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР