Абсолютно е невъзможно и се затруднява човешката психика. Така проф.

...
Абсолютно е невъзможно и се затруднява човешката психика. Така проф.
Коментари Харесай

Държавата смята, че трябва да приемаме повече калории, но по-малко въглехидрати

Абсолютно е невероятно и се затруднява човешката душeвност. Така проф. Донка Байкова разяснява плана за Наредба за физиологичните правила за хранене на популацията.
Съгласно наредбата се усилва калорийният банкет т.е. приемът на протеин (белтък), само че една от рекомендациите в плана е да бъдат понижени въглехидратите, които одобряваме, както и да увеличим приема на витамин D и витамин C. Представени са и специфични таблици към проектонаредбата за приема на хранителни субстанции по възрастови групи. Байкова разяснява пред Нова телевизия, че в детските градини се извършват специфични рецептурници, само че към този момент в учебните заведения надзор на храненето няма.
В учебните заведения работят три стратегии – " Чаша топло мляко ", " Училищен плод ", както и стратегия на общественото министерство " за насищане ". В тази обществена стратегия обаче парите са прекомерно малко и разрешават само закупуване на тестени произведения. Тогава защо здравословно хранене приказваме, беше тезата на Байкова.
С новата разпоредба се вкарват нови формули за пресмятане на главната обмяна, нови критерии за увеличение на енергийните потребности според от степента на физическа интензивност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР