Абсолютно безплодие няма и нашият опит досега го доказва, твърдят

...
Абсолютно безплодие няма и нашият опит досега го доказва, твърдят
Коментари Харесай

Сурогатно майчинство и безплодие представят на изложение в НДК

Абсолютно неплодородие няма и нашият опит до момента го потвърждава, настояват лекарите-специалисти от украинския Център за човешка репродукция BioTexCom, които тази година ще вземат участие в първото по рода си в България болнично ревю Expo Hospitals 2018, което ще се организира на 6-7 октомври в НДК при вход свободен.

Центърът е фамозен с триумфите си при решаването на казуса с безплодието, с подготовката и реализирането на процеса на сурогатно майчинство и с доверието, което са съумели да реализират измежду пациентите си. Докторите в Центъра употребяват най-новите техники и способи за лекуване на неплодородие. Нещо повече – те с подготвеност се захващат даже най-безнадеждните случаи на несполучливо забременяване. Всичките им здравни стратегии са проектирани и премислени, тъй че пациентите да изоставен клиниката единствено с позитивен резултат.

Пациенти от Европа и целия свят посещават BioTexCom, в това число от доста напреднали в медицината държани, като Германия, Италия, Англия, Швейцария, Израел, Съединени американски щати, Обединените арабски емирства, Индия и доста други. Българи и румънци също са измежду пациентите на Центъра, хвалят се лекарите. В случая с Индия обаче, която е една от водещите страни в областта на сурогатното майчинство, индийски безплодни двойки отиват за лекуване в Украйна, защото това е най-голям % на триумф, с минимален брой опити и 100% гаранция. Повечето от триумфите на клиниката BioTexCom принадлежат на известния украински ембриолог, генетик и надарен академик Юрий Верлински.

Той е един от първите в света, който вкарва генетична диагностика на ембриона (PGD), което е толкоз известно в актуалната репродуктивна медицина. Той е, който е почнал да употребява PGD за попречване на наследствени болести. Във връзка с триумфите на Юри Верлински през днешния ден центърът на BioTexCom има опция да организира стратегии за IVF (ЕКО)за възрастни дами, като изключва всички опасности за здравето и генетични аномалии. Центърът за репродуктивно здраве си сътрудничи с учени и акушери от целия свят.

В Украйна, където сурогатното майчинство и даряването на яйцеклетки е изцяло законно, BioTexCom организира своите процедури в сходство с локалното законодателство. След подписването на контракта за сурогатство пациентите получават цялостен пакет от услуги. По-специално водачи от BioTexCom водачи се срещат с клиенти на летището и те обезпечават превоз от и до клиниката, а също и пребиваване в хотел, връзка със съответното посолство и други. Клиентите живеят в хотели, които се посещават постоянно от педиатър, профилиран в лекуването на новородени.

През цялото това време лекарят следи здравословното положение на детето, и поучава родителите по всички въпроси от съвместен интерес. В случай на прибързано раждане BioTexCom покрива всички разноски, свързани с нужните медикаменти, лекуване и бебепрестой в болничното заведение. През целия интервал на програмата мениджърът и преводачът съпътстват двойката и провеждат всички процеси, координират пациентите, приготвят документи и оказват помощ на клиентите да преминат през програмата без проблеми.

За разлика от други европейски клиники, цената на програмата за сурогатно майчинство в клиниката BioTexCom е доста по-ниска и услугата е по-високо равнище от тази в западноевропейски медицински центрове, гордеещи се със своето високо ниво на обслужване. В взаимозависимост от диагнозата клиниката предлага заместваща стратегия с донор или лични овоцити.

Основните условия за една жена, която ще ражда дете, са да бъде на не повече от 35 години, да е в положително физическо положение и да има опция за бременност при най-нисък риск за нейното здраве и това на бебето, да има най-малко едно лично крепко дете, да е в положително психическо здраве. Бъдещата родилка, несъмнено, се подлага на изчерпателен медицински обзор. След раждането на детето, биологичните родители имат право неотложно да видят детето си и да се грижат за него в болничното заведение от първите минути от живота му. Сурогатната майка няма контакт с новороденото.

Има и преимущество на даряването на яйцеклетки кафези в Центъра за репродуктивно здраве BioTexCom. В тази клиника един клиент получава един донор на яйцеклетки, това значи, че ще има всички яйцеклетки, които се създават от донора през целия интервал на лекуване. Там го няма така наречен “разпределение на яйцеклетки “. Всички донори са млади и са майки (имат най-малко 1 дете), тъй че лекуването на безплодието с дарението на яйцеклетки има всички шансове за триумф. Донорите се избират по подобен метод, че характерностите на бъдещите родители да подхождат на донорите. В Центъра са получават пресни, незамразени ембриони, които се развиват до бластоцити (5 дни). Може да бъдат замразени ембриони, които се съхраняват и оставят за потребление идващия път, в случай че е належащо.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР