аБританският премиер Борис Джонсън наложи по-строги ограничения в Англия в

...
аБританският премиер Борис Джонсън наложи по-строги ограничения в Англия в
Коментари Харесай

Борис Джонсън наложи по-строги ограничения в Англия

а

Британският министър председател Борис Джонсън наложи по-строги ограничавания в Англия в опит да забави разпространяването на Омикрон.

С накърнена известност след обвинявания, че негови чиновници са чествали на " Даунинг стрийт " по време на коледния локдаун предходната година, Джонсън сподели, че Омикрон се популяризира бързо. Премиерът акцентира, че няма избор, с изключение на да премине към " План Б ", с цел да завоюва време и да реализира слагането на бустерни дози на повече хора.

Мерките могат да лимитират визитата на заведения за хранене, кафенета и магазини в моловете в навечерието на Коледа и да нанесат нов удар върху финансовото положение на страната.

" Макар че има късмет картината да се усъвършенства, а откровено се надявам това да се случи, знаем, че може да се стигне до огромно нарастване на хоспитализациите и по този начин, колкото и да е тъжно, на смъртните случаи ", сподели на конференция Джонсън.

Част от ограниченията, като да вземем за пример връщането на наложителното носене на маски в публичния превоз и магазините, към този момент бяха въведени, само че през днешния ден Джонсън сподели, че хората в този момент би трябвало също да работят отдалечено, в случай че имат тази опция, оповестява Българска телеграфна агенция.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР