Абонаментите за Netflix скочиха с 8%, а приходите се покачиха,

...
Абонаментите за Netflix скочиха с 8%, а приходите се покачиха,
Коментари Харесай

Netflix блокира споделянето на акаунти в световен мащаб

Абонаментите за Netflix скочиха с 8%, а приходите се повишиха, откакто компанията наложи репресии против шерването на пароли

Емил Василев преди 11 секунди 3 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 15:00 | 19.07.2023

„ Предупредих ви още през 1984-та “ – съобщи режисьорът на Терминатор и Аватар Джеймс Камерън

КосмосЕмил Василев - 9:27 | 18.07.2023

Мистериозен обект открит на австралийски плаж може да е пристигнал от космоса

КосмосЕмил Василев - 15:32 | 18.07.2023

Спътникът Mars Express сподели по какъв начин наподобяват Земята и Луната от орбитата на Марс

Емил Василевhttps://www.kaldata.com/

Второто тримесечие на тази година беше удивително за Netflix. Компанията означи нарастване на потребителската си база с 5,9 милиона консуматори. Този триумф стана вероятен с помощта на дейната битка против неразрешеното шерване на сметки, която Netflix стартира в Съединени американски щати, Канада и други страни. Миналата сряда възбраната за шерване на сметки беше разширена и обхвана всички клиенти на услугата по света.

През май Netflix стартира да предизвестява клиентите си за политика, която не разрешава на няколко разнообразни консуматори да споделят един и същи акаунт. Netflix ви разрешава да споделяте акаунта си, само че единствено с хора, които живеят в едно домакинство с вас. Например, можете да настроите обособени профили за деца и родители в границите на един и същи акаунт и да ги настроите на разнообразни тв приемници или компютри, само че единствено в една и съща къща, a с цел да споделите акаунт с хора, които живеят някъде другаде, ще би трябвало да платите в допълнение 7,99 $ на консуматор, само че тази алтернатива не е налична в най-евтините проекти на Netflix. В резултат на тези нови политики, клиентите на компанията започнаха да се усилват, както е маркирано в отчет на компанията за разбори Antenna.

„ Това не е случайност. То се дължи частично на ограниченията, които се ползват последователно, и частично на това, че някои консуматори на непознати сметки няма да записват незабавно своите лични. Те ще го създадат през идващите няколко месеца, а може би ще им отнеме повече време. “

заяви основният изпълнителен шеф на Netflix Грег Питърс

През второто тримесечие компанията регистрира доходи в размер на 8,19 милиарда $, което е с 3% повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година. Netflix също по този начин регистрира чиста облага от 1,49 милиарда $, което е с 50 милиона $ повече от предходната година. Въпреки позитивното развиване обаче, акциите на Netflix поевтиняха с 8% след края на главната комерсиална сесия на фондовата борса.

За третото тримесечие Netflix предвижда доходи в размер на 8,5 милиона $, което е със 7% повече на годишна база. Компанията изяснява упования растеж на приходите с увеличението на междинния брой платени абонаменти.

Компанията също по този начин чака растежът на платените клиенти през третото тримесечие да бъде сходен на този през второто тримесечие. Същевременно Netflix предвижда, че растежът на приходите ще се форсира доста през четвъртото тримесечие, защото напъните на компанията за битка със шерването на пароли набират скорост. Растежът на приходите от реклама също ще способства за продължаващата позитивна динамичност на приходите.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР