Абитуриентският бал е от най-значимите събития в живота на всеки

...
Абитуриентският бал е от най-значимите събития в живота на всеки
Коментари Харесай

100 кила – абитуриент на 35 - slava.bg

Абитуриентският бал е от най-значимите събития в живота на всеки човек, тъй като отбелязва края на една глава и началото на друга в неговата история. Именно това е на път да разбере рапърът Явор Янакиев, по-познат на необятната аудитория с артистичния си псевдоним 100 кила, който през май т.г. ще има два мотив за празнуване, първият е 35-ия му рожден ден, а вторият - завършването на 12 клас.

В момента ученикът в IV вечерно-сменна гимназия "Отец Паисий " търси най-подходящия костюм, който да облече за специфичната вечер. В формалната си Инстаграм страница той качи изложба от три фотоси, на които театралничи в грациозен кариран бежов костюм.

"Първа проба за абитуриентския бал, бейби! Випуск 2020. 1, 2, 3, 4, 5, 6... 12 ", гласи посланието към обявата му.

И до момента в който той самият търси вярното за себе си облекло, в това време той снима поредност от видео клипове за обществената мрежа, в които показва тазгодишните зрелостници последните трендове в тоалетите и други забавни фешън обстоятелства, написа Dir.bg.

Преди обаче да се отдаде на справедливо тържество със съучениците си, той ще би трябвало да постави наложителните матури. За втора дисциплинираност на изпитите Явор се е спял на британския език, а в случай че ги вземе сполучливо, той е решен да кандидатства в Нов български университет и наесен да бъде студент.

Килата се завърна в класната стая през 2017 година. Тогава той показа, че преди време се е отказал от учебното заведение, откакто му се наложило няколко пъти да повтаря 10-и клас, тъй като се налагало да работи, с цел да оказва помощ на брат си да приключи образованието си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР