Абитуриентските балова наближават, а с тях и трескавата подготовка на

...
Абитуриентските балова наближават, а с тях и трескавата подготовка на
Коментари Харесай

Венелин Кондаков: Абитуриентките искат да са като Николета и Тита!

Абитуриентските балова наближават, а с тях и трескавата подготовка на грим и коса за празничната нощ . Пред „ Телеграф “ топ коафьорът Венелин Кондаков разкри какви са неговите визии за баловете и за сезон пролет лято 2018.  „ Желанията на дамите постоянно са съществени в трендовете, които ние фризиорите постановяваме “, прям е Венелин.
Той е безапелационен, че огромна част от девойките избират стилни и женствени прически и съвсем няма такива, които залагат на екстравагантното. „ От три години насам не съм имал клиентка, която да е залагала на екстравагантна прическа. Повечето залагат на стилните прически, тъй като самите им рокли са по семпли, няма ги тези булчински тоалети... Косите са типичен – небрежни кокове и леки талази. Нямам наблюдения, само че чувствата ми са, че тази година ще има стремежи, които ще ме изненадат “, разкрива Кондаков и добавя своето виждане за красива прическа:

“Винаги съм харесвал правата коса, това акцентира чертите на една жена. Чрез тази прическа виждаж дамата по един изключително друг метод -  несъмнено по-красива “.

Венелин е прочут в светските среди като фризьорът на звездите, защото огромна част от най-известните българки поверяват косите си на него. Именно по тази причина ни е забавно дали има абитуриентки, които идват със фотоси на известните дами и желаят същата фризура за празничния ден.

„ Идвали са със фотография на Николета Лозанова, в този момент допускам, че ще дойдат с фотосите на Тита. Тя е безспорен типаж на дребните девойките, които харесват музиката й. Тя има общоприета хубост – Тита за тийнейджърките, Николета за огромните дами. Колкото и да не желаят да си признаят дамите, те подражават на Лозанова “, безапелационен е Кондаков.

С интерес задаваме въпороса какво е чувството да правиш косите на най-известните българки, а Венелин е сбит:

“Относително е за мен, аз не държа на известните, тъй като всички сме хора и не е хубаво да слагаш едни пред други, единствено тъй като са добили медийна популярност. Както взимам известни, по този начин взимам и всеки, който пожелае. За мен е наслаждение “. 
С настъпването на пролетта, дамите всеобщо желаят да изсветляват косите си, като залагат най-вече на балеажи и омбре.

„ Те към момента са настоящи. Това оказва помощ на дамите, които желаят да бъдат разнообразни, само че да не трансформират метода по който наподобяват. Не на всяка и отива, кожата е от голяма важност. Самият аз не одобрявам тъмни кожи със светли коси. Ако клиентката има натурален цвят и по мрачен в корените това несъмнено кара част от чертите й да изпъкнат. Фризьорите го поддържаме като наклонност “, разкрива Венелин и добавя, че с помощта на появяването на все по-качествени бои и артикули е допустимо промяната на цвета по-често от преди.

По отношение на дължината на косите, коафьорът е прям: “Наблюдавам като наклонност късите коси, неприятното е, че те бързо отминават. На дамите им омръзва, не могат да опитват с прически, да импровизират и да бъдат разнообразни. Ако е до раменете и е леко начупена не може да върже на опашка даже “. Именно за такива обстановки на помощ идват по този начин настоящите от години екстеншъни. Кондаков споделя, че времето на екстеншъните в никакъв случай няма да отмине, за дамите, които желаят дълга коса, а нямат.

„ Това е един тип имплант за косата, тъй като акот не сполучат на верен коафьор, който не може да реши дали от една счита на цвут клиентката му няма да остане без коса, или тя да се накъса автоматизирано косата се унищожава. В България тази мода няма да отмине. Аз я предлагам, само че дамите би трябвало да си почиват. Защото в случай че година-две екстеншъните не се смъкват се получават дребни ранички, би трябвало да има тримесечна пауза.

В момента сме единствените, които предлагаме мини капси. Те са със силикон от вътре, той защищава косъмът. Препоръчвам и тресите. Пробвахме методът на един ливански коафьор с лентички, само че когато лентата е покрай главата се следи раздробяване на косата. Поддръжката е извънредно сложна. След изследването стопирах да го предлагам “, прям е Кондаков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР