Абитуриентката Мелинда Ковачева от Неделино e едно от преждевременно порасналите

...
Абитуриентката Мелинда Ковачева от Неделино e едно от преждевременно порасналите
Коментари Харесай

Помните ли момичето от Неделино, което спаси семейството си? Сега е красива абитуриентка и...

Абитуриентката Мелинда Ковачева от Неделино e едно от прибързано порасналите деца поради сложния си живот. Мелинда поде сполучлива акция за избавяне на фамилията си от последна беднотия още до момента в който беше на 15 години. Тя е най-голямата от четирите деца в фамилията на Джемиле и Валентин Ковачеви, оповестява " Марица ".

През 2015-а съумя да направи акция, с цел да може многолюдната им фамилия да има ток, откакто 4 години бяха без електричество поради 3300 лв. неплатени сметки. Родителите затънали в борча, който с лихвите стигнал 3600 лв., защото били няколко години без работа. Мелинда има сестрички - Вероника и Камелия и братче Роберто.

Четири години децата са гледани на свещи. След акцията на Мелинда жена от Бургас, поискала анонимност, подари 3600 лв. и заплати персонално тока им по Коледа. Майката и бащата започнаха работа, само че през 2016 година баща Валентин остана без дясна ръка при случай в шивашки завод в близкото село Старцево. Той работел на машина за събиране на боклуци и като спряла, се пробвал да в профил повредата. Собственикът персонално го закарал в болничното заведение по неотложност и съдействал финансово за лекуването му. Сега бащата е с протеза.

Ала макар сложния живот, щерка му Мелинда е неизменима част от празниците на Неделино, с локалните самодейци тя грее в носия. Момичето в никакъв случай не губи усмивката си и макар тежката си орис, не е озлобяло, а е доста борбено, внимателно и благо. Завършвайки приблизително обучение, Мелинда към този момент е по фамилия Санева и гради семейство с обичания си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР