Абитуриентите с отличен успех от инициативата Подкрепи една мечта“ са

...
Абитуриентите с отличен успех от инициативата Подкрепи една мечта“ са
Коментари Харесай

Абитуриентите отличници от инициативата „Подкрепи една мечта“ са приети в желаните специалности

Абитуриентите с отличен триумф от самодейността „ Подкрепи една фантазия “ са признати в мечтаните от тях специалности . Това излиза наяве от подадените заявки за приемане на еднократна стипендия от благотворителната самодейност на президента . Избраните от тях специалности са логика на психиката, връзки с обществеността, агрономство, електронни осведомителни системи и здравни грижи, оповестиха от.

Според предварителната информация, с която разполага президентската администрация, признатите в университет младежи от обществени услуги и приемни фамилии са избрали обичайно да продължат образованието си в областта на обществените действия .

Администрацията на президента приема до 21 октомври документите на студентите и учениците, които дават отговор на изискванията за разпределяне на стипендия от самодейността „ Подкрепи една фантазия “ . Право да получат еднократна финансова помощ за обучение имат студентите в първи курс, за които са изпълнени следните условия : да са били настанени в обществени услуги или приемно семейство, както и да са приключили междинното си обучение през 2024 година с общ триумф от дипломата не по-малък от 4.00 . Подкрепа ще получат и студентите в първи курс, приключили тази година особено учебно заведение за възпитаници с нарушено зрение или с повреден слух.

Инициативата на президента ще поддържа финансово и дванадесетокласниците , настанени в обществени услуги или приемни фамилии, които през образователната 2023/2024 година са приключили с отличен триумф 11 клас.

Условията и редът за приемане на еднократната финансова помощ по самодейността „ Подкрепи една фантазия “, както и мостри на заявките за кандидатстване са оповестени на интернет страницата на президента . Младежите би трябвало да попълнят заявките и да приложат към тях посочените в Правилата нужни документи.

Крайният период за подаване на документите е 21 октомври 2024 година , персонално или по пощата, на адрес: Администрация на президента, За самодейността „ Подкрепи една фантазия “, бул. „ Дондуков “ № 2, гр. София.

Добри вести за земеделците! Осигурени са още милиони левове по линия на „ украинската помощ “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР