Абитуриенти от пловдивската Професионална гимназия по хранителни технологии и техника

...
Абитуриенти от пловдивската Професионална гимназия по хранителни технологии и техника
Коментари Харесай

Троен празник за преподавателка от ПГХТТ: Абитуриенти я поканиха на бала навръх нейния рожден ден и 8 март

Абитуриенти от пловдивската „ Професионална гимназия по хранителни технологии и техника ” поканиха своята класна ръководителка на бала точно на нейния рожден ден и деня на дамата.
Прочетете още
За TrafficNews те описаха, че изненадата е планувана още от септември месец. „ Искахме да го създадем на рожденния и ден, който се пада на Деня на дамата ”, обявиха те.

Неслучайно е определена и местоположението -  Гребната база. Това е обичаното място на учителката по Български език и литература, госпожа Мария Чушкова.

„ С помощта на нейна колежка, успяхме да я заведем до Гребната база, без тя да заподозре. Уговорката беше да я чакаме от едната страна на моста, а тя да се качи от отсрещната. ”, споделиха още те.

Поканата е включвала огромен афиш, на който всеки един от 12 „ ж ” клас е поставил отпечатък от своята ръка, букет с рози, на който е изписан „ 12 клас ” и звезда, отдадена на госпожа Чушкова.

Неподозираща нищо, класната ръководителка е останала извънредно сюрпризирана и трогната от своите възпитаници. В очите на всички е имало наслада и благополучие.

Троен празник за преподавателка от ПГХТТ: Абитуриенти я поканиха на бала точно на нейния рожден ден и 8 март

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР