Абитуриентът от Немската гимназия даде безапелационна заявка за това, че

...
Абитуриентът от Немската гимназия даде безапелационна заявка за това, че
Коментари Харесай

Ето го Стамен Стоев - бъдещия Филип Плейн, изуми с уникален авторски костюм

Абитуриентът от Немската гимназия даде безапелационна поръчка за това, че истинското му лого един ден ще засенчи международните водачи в модата

Сред море от коприна и дантела най-силно усещане направи зрелостникът от Немската гимназия Стамен Стоев. Той разруши конкуренцията с авторския си костюм по негов личен дизайн и брандиран с логото на бъдещата му фешън марка.

Амбициозният 18-годишен бургазлия даде безапелационна поръчка за това, че истинското му лого един ден ще засенчи международните водачи в модата като Филип Плейн и Карл Лагерфедт. Пред екип на Флагман.бг той съобщи, че отива в София, където обаче няма да следва фешън дизайн, а непосредствено ще стартира да изкачва стълбицата към висините на модерно елита.



Младежът с афинитет към изкуствата се усеща задоволително убеден в личните си сили, с цел да пренебрегне професионалното образование и самичък да кове ориста си,

Преди да поеме по дългия път на славата, Стамен Стоев ще изпрати 24-ти май в компанията на неговата очарователна дама - Люба с паметен ваучър в Слънчев бряг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР