АББ България - част от световната АББ Груп, работи чрез

...
АББ България - част от световната АББ Груп, работи чрез
Коментари Харесай

Устойчивостта като основен приоритет за "АББ България"

" АББ България " - част от международната " АББ Груп ", работи посредством четири съществени бизнеса: Електроснабдяване и електрообзавеждане, Автоматизация на процеси, Задвижване, Роботика и дискретна автоматизация. Компанията има над 2 500 чиновници в България и оперира с централен офис в София и четири клона в страната. Най-големите индустриални бази се намират в гр. Раковски, които са част от " Тракия икономичекса зона ", и създават електрически съставни елементи ниско и приблизително напрежение, а в Пловдив има произвеждане за измервателна инсталация. В клон Раковски работят над 1900 чиновници от обитаеми места в радиус от 60 км.
" АББ България " - клон Раковски, е един от водачите в " Тракия икономическа зона ", който със своите планове за понижаване на потреблението на сила и в поддръжка на електрическата подвижност способства за един по-добре развъртян и резистентен стопански район.

Като част от водещата международна софтуерна компания, която укрепва трансформацията на обществото и промишлеността, клон Раковски на " АББ България " следва своите цели, с цел да реализира едно по-продуктивно и стабилно бъдеще.
Електрическа подвижност
Един от главните планове, които компанията движи и развива, е в областта на електрическата подвижност. АББ способства доста за разширението на мрежата за зареждане на електрически автомобили в България, притежавайки над 85% пазарен дял в сегмента на DC бързозарядните станции.
Реклама
Клон Раковски съставлява една от главните точки за зареждане на електрически автомобили в района, предлагайки свободен достъп до 8 Апелативен съд и 1 DC Terra 54 зарядни станции. Клонът разполага с електромобил, като задачите през идващите години са автопаркът на компанията да бъде трансформиран в напълно електрически.
По-ниска консумация на сила
В началото на годината клон Раковски сполучливо приключи план за възобновяване на всички източници на светлина в двете индустриални звена, в които работят над 1900 души. Проектът включва унищожаване на всички сегашни T5 луминесцентни лампи и инсталиране на нови LED светлини, което усъвършенства видимостта, успеваемостта и понижава потреблението на сила. Вследствие на това осветлението на индустриалните пространства е усъвършенствано и усъвършенствано съгласно действителната потребност от съответните индустриални площи.

Изпълнението на този план води до понижаване на оперативните разноски за поддръжка на остарели осветителни тела и понижава потреблението на електрическа енергия с до 50 %, спестявайки 493 MW мощ и 80 000 лв. на годишна база, което от своя страна способства за понижаване на въглеродния отпечатък на оборудването.
Управление на силата и активите
Интегрирането на ABB Ability™ е идващият план, плануван да бъде сбъднат тази година, който посредством мониторинг на силата и ръководство на активите ще разреши прецизна статистика и необятен взор над енергийната успеваемост на заводите. Тази софтуерна иновация ще даде опция за решения в действително време, ръководени от данни, за по-безопасни и по-интелигентни интервенции, които максимизират успеваемостта на ресурсите и способстват за бъдещето с ниски въглеродни излъчвания.
Реклама
Що се отнася до приложението за ръководство на активи, облачната система ще разреши потреблението на предсказуема поддръжка, която ще обезпечи по-точен и акуратен мониторинг на електрическите активи и ще понижи непланираните спирания и сервизни действия с понижени оперативни разноски. Използването на облачно решение ще докара до понижаване на времето и разноските за поддръжка, попречване на непланираните спирания и доста възстановяване на сигурността, намалявайки съдбовните повреди, които оказват въздействие върху живота на хората и активите.
" АББ България " - клон Раковски 4142, Стряма, България Ул. " Индустриален път " 1 №14 Тел. 032/ 998 800 Мейл: Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР