Контузията на Аарон Роджърс в ахилеса „не е добра“, казва старши треньорът на Джетс, тъй като звездният куотърбек трябва да бъде подложен на ядрено-магнитен резонанс

...
Аарон Роджърс претърпя травма на ахилесовото сухожилие в края на
Коментари Харесай

Аарон Роджърс претърпя травма на ахилесовото сухожилие в края на мача по-малко от няколко мача в дебюта си за Ню Йорк Джетс в понеделник вечер. Но бъдещето му с отбора през този сезон е под съмнение, като старши треньорът на Джетс Робърт Салех каза, че контузията му „не е добра“.

„Загрижен за своя Ахил“, каза той на пресконференция в понеделник след продълженията на отбора над Бъфало Билс с 22-16. „ЯМР вероятно ще потвърди това, което смятаме, че вече ще се случи с неговия Ахил, така че молитви тази вечер. Но това не е добре.“

39-годишният Роджърс ще получи ЯМР във вторник. Зак Уилсън, който пое задълженията на защитника след напускането на Роджърс, ще бъде титуляр до края на сезона, ако Роджърс не може да играе, според Салех.

Роджърс беше продаден на Джетс извън сезона след 18 сезона с Грийн Бей Пакърс. След месеци на очакване, феновете на Джетс чакаха четирикратния MVP на НФЛ да подхожда на Ганг Грийн, като някои казаха, че звездният куотърбек ще помогне да се изпълнят техните очаквания за Супербоул. Преди мача срещу Бъфало Билс, Роджърс изтича на терена с американско знаме пред ревяща домашна публика на MetLife Stadium, докато нацията отбелязваше паметта на жертвите на 11 септември и първите реагирали.

Следващият мач на Джетс е срещу Далас Каубойс в неделя.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР