Аарън Рамсдейл се премести в Арсенал от Шефилд Юнайтед за

...
Аарън Рамсдейл се премести в Арсенал от Шефилд Юнайтед за
Коментари Харесай

Аарън Рамсдейл: Искам да стана легенда на Арсенал

Аарън Рамсдейл се реалокира в Арсенал от Шефилд Юнайтед за 30 милиона паунда през лятото на 2021 година Той бързо зае мястото на номер 1 в проектите на Микел Артета и впечатли задоволително в актуалната акция, в която Арсенал се бори за купата във Висшата лига.

Вратарят се надява, че ще има доста повече оценки през времето му в Северен Лондон, като има предпочитание от негова страна да приключи кариерата си при " артилеристите ".

" Беше сложен интервал, преминавайки от клуб в клуб, даже преди да отида чартърен, в никакъв случай не съм си представял да напусна Борнемут след година, в никакъв случай не съм си представял да напусна Шефилд Юнайтед след година. Но в този момент това е място, където мога да се видя след 10, 12, 15 години. Това е задачата да останеш на върха за толкоз време. Надяваме се, че в никакъв случай няма да ми се наложи да напусна и ще стана същински воин и легенда в този футболен клуб ", показа Рамсдейл.
 Арсенал с възхитително достижение във Висшата лига
Арсенал с възхитително достижение във Висшата лига

" Артилеристите " са първите в историята на британското състезание, които печелят пет следващи дербита като посетител в Лондон
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР