А1 започна продажбите на ново бюджетно устройство. Samsung Galaxy A31

...
А1 започна продажбите на ново бюджетно устройство. Samsung Galaxy A31
Коментари Харесай

A1 допълва портфолиото си от бюджетни устройства с новия Samsung Galaxy A31

А1 стартира продажбите на ново бюджетно устройство. Samsung Galaxy A31 e представител на серията „ А” нa корейския производител, която обичайно се нарежда в междинния ценови клас. През последните години техническите характерности на устройствата в тази категория напреднаха доста, доближавайки ги до територия, която до неотдавна беше непокътната за по-скъпите модели, изключително когато става дума за качеството на камерата, издръжливостта на батерията и цялостния дизайн.

Тази наклонност е забележима даже единствено от външния тип на Samsung Galaxy A31, където се откроява прецизната четворна камера, ситуирана на гърба. Основният 48-мегапикселов обектив е подсилен от ултраширокоъгълен 8-мегапикселов обектив, както и 5-мегапикселови датчици за дълбочина и макро фотоси. Предната камера има 20-мегапикселов обектив и е вградена с елегантно капковидно изрязване в екрана.

Дисплеят на Samsung Galaxy A31 e 6,4-инчов и работи с технологията Super AMOLED. Тя, в композиция с резолюцията от 1080x2400 пиксела, e задоволително добра поръчка за прелестно зрително преживяване, както при гледането на фрагменти, по този начин и на видео. Корпусът на устройството е изработен от пластмаса, само че е постоянен и устойчив.

Това, което остава прикрито от потребителите, е не по-малко значимо. Samsung Galaxy A31 е захранван от батерия с потенциал 5 000 mAh, което е задоволително, с цел да подсигурява 2 дни работа с едно зареждане при умеренa приложимост. В него се намира и 8-ядрен процесор Mediatek, който може да се оправи с провокации от потребителите. Оперативната памет на смарт телефона е 4 GB, а цялото място за предпазване на устройството е 64 GB. Toва обаче може да бъде разширено елементарно до 512 GB благодарение на MicroSD карта.

Освен с мощната батерия в Samsung Galaxy A31, закупилите устройството от А1 ще го получат в комплект с външна батерия ttec PowerBank 5 000 mAh. Така ще имат на свое разположение общо 10 000 mAh и увереността, че устройството им няма да ги „ изостави “ в несъответствуващ миг. Външната батерия е компактна и елементарно портативна, а потенциалът ѝ разрешава да зареди Galaxy A31 до 100%.

Устройството сега се предлага от А1 на цени, започващи от 239,99 лв. в брой или 12,99 лв. на погашение, при сключване на контракт с тарифен проект А1 One Unlimited 5XL. Може да бъде закупено както в магазините на телекома, по този начин и онлайн на А1.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР