A1 ще увеличи обема на мобилния интернет в в Европейския

...
A1 ще увеличи обема на мобилния интернет в в Европейския
Коментари Харесай

A1 увеличава с 25% мегабайтите в роуминг в ЕС за всички абонати

A1 ще усили размера на мобилния интернет в в Европейския съюз (ЕС/ЕИЗ), който е включен в мобилните проекти на клиентите. Промяната ще влезе в действие от 1 юли 2022 година дружно с новия роуминг правилник и политика за заслужено прилагане на Европейски Съюз. Тя ще обхване всички клиенти на мобилна услуга, ползващи Национални условия в роуминг (стандартната роуминг тарифа) и ще се показва в нарастване от 410 МВ на 512 МВ за всеки 1 лев от месечната такса на клиентите или с съвсем 25% повече по отношение на актуалното количество MB.

Например, в случай че месечната такса на клиента е в размер на 20 лв. без Данък добавена стойност, то до 30 юни 2022 година клиентът е разполагал с 8 200 МВ в роуминг в Европейски Съюз. След 01 юли същият клиент на А1 към този момент ще има 10 240 МВ за роуминг в ЕС/ЕИЗ.

Това е следващата стъпка в посока увеличение на достъпността на роуминг услугите и общуването в чужбина. От края на април телекомът има с до 96% по-ниски цени на роуминг услугите в страните от Западните Балкани - Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Северна Македония, Сърбия и Черна гора, и Турция при Стандартната си роуминг цена за частни клиенти. Цената на минута в тази зона сега е 0,59 лв., а за мегабайт мобилен интернет таксата е 0,99 лв..

От 26 април тази година телекомът понижи цените си за роуминг за частни клиенти с до 59% и за останалите страни отвън Европейски Съюз, което разрешава по-свободното другарство на клиентите в чужбина. Тарифата за минута е 2,99 лв., а за мегабайт мобилен интернет - 9,99 лв..
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР