А1 продължава да предлага лесно и удобно закупуване на електронни

...
А1 продължава да предлага лесно и удобно закупуване на електронни
Коментари Харесай

Водачите на автомобили могат да закупят електронна винетка бързо и удобно от А1

А1 продължава да предлага елементарно и комфортно закупуване на електронни винетки в комерсиалната мрежа на компанията, посредством SMS, и онлайн. В магазините на телекома потребителите могат да платят както в брой, по този начин и посредством дебитна или кредитна карта. Винетка може да се закупи и в придвижване посредством приложението Моят А1 или на А1.bg, без да е нужна регистрация на профил.

За в допълнение улеснение след покупката на електронна винетка от А1 клиентите получават увещание посредством SMS или имейл, когато наближи крайният период на винетката. Корпоративните клиенти на компанията могат да заявят винетките посредством своите акаунт мениджъри, като сумите автоматизирано ще се начислят в месечните фактури.

Клиентите на А1, които желаят да си закупят електронна винетка за уикенд или седмица, могат да създадат това посредством SMS. Необходимо е единствено изпращане на регистрационния номер на транспортното средство до къс номер 1002 за уикенд и до 1007 за седмична винетка. След изпращане на SMS активацията се удостоверява с SMS известие, a сумата се начислява в идната месечна фактура.

Автомобили до 3,5 тона в това число, при прилагане на платена пътна мрежа заплащат винетна такса посредством покупка на електронна винетка. За транспортните средства с по-високо тегло се ползва тол таксуване на база изминато разстояние. А1 предлага и предплатена тол услуга - маршрутна карта или автоматизирано тол таксуване посредством бордово устройство или GPS тракер. Бизнес клиентите на компанията могат също да избират от разновидности за автоматизирано тол таксуване единствено за България или за България и Европа с едно бордово устройство.

А1 прави допустимо лесното и комфортно закупуване на е-Винетка в партньорство с националния снабдител на услуги „ Интелигентни Трафик Системи” АД, сътрудник на АПИ. ИTC АД e вписан в Регистъра на националните снабдители на услуги за електронно събиране на такси за изминато разстояние. Повече информация за електронните винетки може да се откри на https://www.a1.bg/e-vinetki.
`Водачите

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР