А1 предприема нови инициативи, за да стимулира развитието на дигиталните

...
А1 предприема нови инициативи, за да стимулира развитието на дигиталните
Коментари Харесай

Атрактивни награди при плащане с А1 Wallet в магазин на А1, вече се предлага и физическа карта

А1 подхваща нови начинания, с цел да подтиква развиването на цифровите заплащания. Клиентите, които заплатят с A1 Wallet сметката си в магазин на компанията, ще получат ваучер за разнообразни бонуси. При всяко заплащане те могат да избират една от няколко атрактивни благоприятни условия, като спомагателни 1000 МВ или 600 национални минути за период от 14 дни, както и абонамент за Diema Xtra или Xplore TV GO за 30 дни. Кампанията за стимулиране на безконтактните заплащания на сметки към А1 с цифровия портфейл А1 Wallet ще продължи до 31 август.
Ваучерът за
бонус по желание може да се задейства по два метода. Единият вид е това да направи търговски съветник на А1 на място в магазина. Другата алтернатива е потребителят да получи ваучера в книжен формат и да го задейства в допълнение на страницата на A1 Клуб. Всеки клиент на А1 има опция да получи единствено по един ваучер за всяко заплащане, което прави. След приключване на валидността на ваучерите, услугите се деактивират автоматизирано.
Кампанията за поощряване на цифровите заплащания с A1 Wallet важи за сметки, платени посредством смарт телефон или физическа карта, издадена към цифровия портфейл. Физическата карта за потребителите на A1 Wallet е нова функционалност, която им дава още една опция да заплащат бързо, елементарно и комфортно на POS терминал, както и да теглят пари от банкомат в България и Европейския съюз. Тя дава още едно равнище на сигурност, като клиентите могат да „ заключват “ картата си, когато няма да я употребяват. При активиране на тази алтернатива, с картата не е допустимо да се правят преводи.

Картата е без месечна или годишна такса за поддръжка и оперира с разполагаемия баланс на потребителя непосредствено от цифровия портфейл A1 Wallet. Тя дава различен вид за достъп до персоналния бюджет, в обстановки когато потребителят остане без батерия на смарт телефона или има потребност да изтегли пари в брой.
Поръчването на физическата карта A1 Wallet става елементарно и бързо посредством самото приложение, в меню „ Карти “, подменю „ Плащания “. Потребителят би трябвало да вкара своите данни за доставка и да сътвори ПИН код на физическата карта. До 5 дни по-късно, той ще получи картата на посочения при регистрацията адрес и ще може да задейства пластиката през A1 Wallet. Необходимо е да е верифицирал профила си с персонална карта, съгласно регулаторните условия. Еднократната такса за издаване на физическа карта е 9,99 лв., а доставката до посочения от клиента адрес се прави гратис. За да се възползват от най-новата функционалност в A1 Wallet, потребителите би трябвало да се уверят, че са актуализирали приложението си до най-новата версия.
През август А1 ще дава и 3000 МВ мобилен интернет на всеки нов консуматор на приложението A1 Wallet, който попълни къса анкета за цифровия портфейл. След регистрация и верификация в A1 Wallet потребителите ще получават имейл, в който ще бъде поместена къса анкета. След нейното попълване ще получат и ваучер за 3000 МB мобилен интернет с 30 дни годност.
A1 Wallet е гратис за евакуиране мобилно приложение, което е съвместимо с Android и с iOS устройства. С негова помощ всеки смарт телефон може да се трансформира в портфейл, а заплащанията – стават още по-бързи и безвредни. С A1 Wallet потребителите могат да вършат безконтактни заплащания на ПОС терминал, да пазарят онлайн със своята виртуалната карта, да съхраняват всички свои карти за преданост, да преглеждат най-актуалните брошури за разнообразни огромни търговски обекти, да вършат преводи по IBAN, както и да получават и изпращат пари към други консуматори на приложението гратис и единствено за секунди. Наскоро А1 Wallet завоюва премия от влиятелния интернационален конкурс за нововъведения „ Продукт на годината 2020 “ в категория „ Дигитални портфейли “, въз основата на изследване на Nielsen International измежду 2000 консуматори в България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР