А1 организира гейминг маратон с турнири по FIFA32, еFootball, League

...
А1 организира гейминг маратон с турнири по FIFA32, еFootball, League
Коментари Харесай

615 играчи се включиха в гейминг турнирите на А1 по време на AniventureComicCon 2023

А1 провежда гейминг маратон с шампионати по FIFA32, еFootball, League of Legends, Clash Royale и Brawl Stars и раздаде близо 12 000 лв. под формата на наградни фондове

Светлин Желев преди 55 секунди 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Маринов - 21:17 | 08.07.2023

Ето за какво тв приемниците се мерят диагонално и в инчове

АвтомобилиИван Давидов - 22:34 | 07.07.2023

Това различно гориво за ДВГ обезпечава 90% по-малко излъчвания спрямо бензина

IT НовиниДаниел Маринов - 18:00 | 08.07.2023

Разработиха елементарен, безвреден и ефикасен репелент за комари, към който не могат да привикнат

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

А1 провежда гейминг маратон по време на фестивала Aniventure Comic Con 2023, който се организира през миналия уикенд в Inter Expo Center. Компанията организира няколко шампионата по пет игри – League of Legends, Clash Royale, Brawl Stars, eFootball и FIFA23. В тях присъединяване взеха 615 играчи от разнообразни възрасти, които се състезаваха за призовите места и общ награден фонд от съвсем 12 000 лв..

Гейминг надпреварите бяха част от най-голямата лига за електронни спортове в България – А1 Gaming League, която се провежда от телекома от 2018 година насам. Турнирите провокираха сериозен забавен и записванията бяха съвсем двойно повече от местата, планувани във форматите на съответните игри.

Турнирът по FIFA23 се организира по 5G ULTRA мрежата на телекома и конзоли Playstation 5, а наградният фонд, който си разделиха първите четири играча, възлиза на 2 500 лв.. Феновете на най-популярния футболен симулатор имаха опция да следят и демонстрационен мач по FIFA23 сред двама от най-хубавите български играчи – Станислав Чакъров – WickyBG и Иван Чуров – drNightWatch.

По време на Aniventure Comic Con, A1 провежда също и най-големия мобилен шампионат за годината с шампионати по Brawl Stars и Clash Royale. Воден от Слави Панайотов – The Clashers и Dimo Academy, той провокира доста огромен интерес измежду посетителите на фестивала. Участниците в двата шампионата бяха над 200, които спориха за общ награден фонд за двете игри от 5 000 лв.. Двамата водещи играха и демонстрационни мачове по Clash Royale, дружно с гостите на събитието.

League оf Legends и eFootball бяха другите два шампионата, част от програмата на гейминг маратона на Aniventure Comic Con. A1 организира два шампионата по League of Legends с награден фонд 3 000 лв. и един по еFootball с фонд от 1 750 лв..

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР