А1 обяви старта на продажбите на най-високия клас устройства от

...
А1 обяви старта на продажбите на най-високия клас устройства от
Коментари Харесай

А1 започва предлагането на смартфоните от серията Мi 10T на Xiaomi

А1 разгласи старта на продажбите на най-високия клас устройства от Xiaomi за тази година – серията Mi 10T. В нея са включени, и, като и трите модела се оферират в комплект със стилна и практична фитнес гривна Xiaomi Mi Band 5. Устройствата са налични както онлайн на А1.bg, по този начин и в магазинната мрежа на телекома в страната.
Стартът на продажбите на новите флагмани на китайския производител идва дни откакто стана ясно, че те към този момент са на трето място по продажби на нови устройства в международен мащаб, продавайки 47,1 милиона устройства или цели 45% повече по отношение на миналогодишните си резултати. Формулата за триумф на Xiaomi се корени в положителното съответствие цена/качество, а моделите от Mi 10Т серията не вършат изключение.
И трите смарт телефона са с еднакъв размер – 6,67 инча, а екраните им са основани по технологията IPS LCD. И въпреки на външен тип моделите да са мъчно различими, при техническите характерности има разлики. Най-икономичното от трите устройства е моделът Xiaomi Mi 10T Lite. Той идва с процесор Snapdragon 750G, батерия с потенциал от 4820 mAh, както и прецизна четворна камера с 64-мегапикселов главен обектив.
Цените за стартират от 299.99 лв. в брой при покупка в композиция с тарифен проект А1 ОNE Unlimited 5XL, или от 13.99 лв. на месец, ако бъде закупен на погашение със същия тарифен проект.

Като механически характерности Lite-моделът предлага малко по-малко от класическия Xiaomi Mi 10T. Той има по-висока периодичност на освежаване на екрана – 144 по отношение на 120 херца, което е значимо за феновете на видеоигрите. Смартфонът работи и с по-нов модел процесор – осемядрения Snapdragon 865, а потенциалът на батерията доближава до в действителност внушителните 5000 mAh. С други думи, при естествена приложимост, този смарт телефон може да устоя 2 дни с едно зареждане.
може да бъде закупен от А1 на цени, започващи от 499.99 лв. в брой или 22.99 лв. на месец, в композиция с тарифен проект А1 ONE Unlimited 5XL.
Последният, само че не и по значимост, представител на серията е флагманът. Той се отличава от другите два модела със своята извънредно точна камера. С обективи от 108 + 13 + 5 мегапиксела, камерата подрежда модела измежду най-хубавите смарт телефони за феновете на фотографията в портфолиото на А1. В допълнение към това би трябвало да се спомене и опцията за снимане на видео в 8К качество. Нещо, което до неотдавна беше немислимо за смарт телефон.
С Xiaomi Mi 10T Pro всеки може да се почувства като професионален фотограф против 599.99 лв. в брой или 27.99 лв. на месец, още веднъж при сключване на двугодишен абонамент за тарифен проект A1 ONE Unlimited 5XL.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР