А1 навлезе успешно на пазара на услуги за киберсигурност и

...
А1 навлезе успешно на пазара на услуги за киберсигурност и
Коментари Харесай

А1 предлага на бизнес клиентите услуга за защита от хакерски атаки на web услуги като уебсайтове, електронни магазини и приложения

А1 навлезе сполучливо на пазара на услуги за киберсигурност и непрестанно уголемява портфолиото си от професионални решения за отбрана. Новата услуга пази уеб страници, електронни магазини или приложения на бизнес клиенти от хакерски атаки и кражба на персонални данни.
Атаките към web приложения могат да включват пренасочване на потребителите към следен от хакери запас, кражба на идентификационни данни на потребителите, заразяване със злоумишлен програмен продукт, офанзива за привършване на ресурса на сървъра, върху който се хоства web услугата. Този вид офанзиви нанасят съществени провали на актуалния бизнес от всевъзможен мащаб, изключително в интервал на COVID19 пандемията, когато за продажби и за контакт с клиенти се разчита главно на Интернет. Според статистика на водещите софтуерни компании в света офанзивите към web приложения през 2020-та са се нараснали с над 800% по отношение на 2019-та година. Данните сочат, че неоторизиран достъп е вероятен за 39% от web уеб страниците, а 68% от уеб приложенията в международен мащаб са подложени на офанзиви за източване и корист с персонални данни. Друга обезпокоителна информация е, че 82% от уязвимостите, които разрешават навлизане в системата на клиента, се намират в софтуерния код на web приложението и заради това не могат да бъдат предотвратени с елементарен Firewall да вземем за пример.
 А1 прави 5G по-достъпна с пет нови смарт телефона, които работят с новата мрежа А1 прави 5G по-достъпна с пет нови смарт телефона, които работят с новата мрежа
А1 добави пет смарт телефона към своето портфолио от устройства, които поддържат петото потомство мрежа на телекома. Сред най-новите допълне...
За да помогне на своите клиенти при разрешаване на проблемите с хакерски атаки към web-приложения, A1 България предлага софтуерно решение, което филтрира трафика сред web услугата и интернет и обезпечава наблюдаване, идентифициране и обезвреждане на заканите. А1 дава услугата на абонаментен принцип от собствен сертифициран център за данни, което улеснява фирмите, тъй като отпада нуждата клиентите да вършат вложения в хардуерна инфраструктура.

се предлага посредством одобрен артикул на софтуерната компания F5 Networks от последно потомство. Решението се имплементира и ръководи от висококвалифицирани и сертифицирани експерти по сигурност на информацията на А1, които извършват конфигурацията на услугата за web приложенията на клиента. Сред тях могат да бъдат да вземем за пример уеб страница, електронен магазин, приложение за онлайн банкиране или друга онлайн услуга, предоставяна на техните консуматори. Компаниите могат да разчитат на екипа на А1 и за наблюдаване и поддръжка на към този момент употребяваната услуга. За да се задейства A1 Web Application Firewall, е належащо подпомагане от страна на клиента единствено по координиране на политиките за сигурност.
Услугата A1 Web Application Firewall обезпечава на компаниите отбрана против десетте най-опасни за сигурността на уебстраниците и приложенията офанзиви, съгласно Open Web Application Security Project (OWASP). Сред тях са XSS (Cross Site Scripting), SQL Injection, Local File Inclusion, CSRF (Cross Site Request Forgery), Broken Authentication, Session Hijacking, Buffer Overflow, както и характерни офанзиви към някои от модулите на приложението. Освен за обезпечаване на сигурността на уеб сайтове и приложения, услугата способства и за реализиране на сходство на компаниите с условията на регулацията за отбрана на персоналните данни GDPR.
 Караоке и обичана музика в телефона Караоке и обичана музика в телефона
А1 се завърна при меломаните с приложението Deezer. Световноизвестната платформа за музика предлага над 56 милиона песни, опция за...
Дигитализацията на бизнеса и обществото е развой, който се развива с експоненциални темпове. Според изследвания през миналата година 43% от киберпрестъпленията са засегнали уеб страници на дребни бизнеси. Една сполучлива хакерска офанзива постоянно води до съществени загуби за фирмите, които не се мерят само в пари, само че постоянно и в равнището на доверие измежду клиентите и сътрудниците и не на последно място - репутацията на пазара. При по-малките бизнеси хакерските офанзиви биха могли да доведат до още по значими последствия, в това число преустановяване на активност. С Web Application Firewall А1 България дава на бизнеса професионално решение на тези проблеми, като съчетава високите технологии в областта на киберсигурността с консултиране и способена помощ при имплементиране и поддръжка на услугата за клиента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР