А1 е първият български телеком, който пуска услуга за домашен

...
А1 е първият български телеком, който пуска услуга за домашен
Коментари Харесай

A1 стартира първата услуга в страната за фиксиран интернет през 5G мрежа – Net Box Unlimited

А1 е първият български телеком, който пуска услуга за домакински интернет, употребяваща мобилна 5G мрежа – Net Box Unlimited. По този метод компанията ще употребява опциите на 5G технологията, с цел да предложи домакински интернет със скорост, достигаща над 1 000 Mbps на местата, където няма построена оптична съгласуваност.

5G Net Box надгражда актуалната Net Box услуга, която употребява 3G и 4G мрежи и досега се оферираше в три проекта. Новият проект Net Box Unlimited включва неограничени мегабайти на оптималната скорост и се предлага за 49,99 лв. на месец, а 5G устройството е включено в цената. Net Box Unlimited може да бъде закупен и като независима услуга за 70,99 лв. месечно при двугодишен абонамент. Цената на услугата се образува, отчитайки спомагателната отстъпка от 1 лев на месец, която клиентите получават, в случай че платят своята сметка през приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg

Мрежата на А1 продължава да е единствената в страната, която употребява 5G честоти и 5G съоръжение. Това ѝ разрешава да обезпечи гигабитова скорост в над 75 града и курорта в България. От телекома пресмятат, че по този начин покритие има 50% от популацията на България навън. В идващите месеци обсегът на мрежата ще стане по-надежден, защото А1 показа сериозна амбициозна стратегия за вложения в мобилната съгласуваност, в това число 5G мрежите.

Бързото развиване на 5G мрежата на А1 прави услугата Net Box благонадежден сурогат на закрепената съгласуваност на местата, където няма такава. Чрез Net Box Unlimited клиентите на А1 ще могат да продължат да учат, работят и да се забавляват от повече места.

Инсталирането на услугата Net Box Unlimited в домашни условия е елементарно и бързо, и се прави независимо от клиента. Всичко, което потребителят би трябвало да направи, е да включи устройството на адреса, на който желае да го употребява и да се свърже с интернет. Новите клиенти на услугата ще получат с изключение на самия 5G Wi-Fi рутер всичко належащо за инсталацията в това число управление за апаратура, където целият развой е разказан в елементи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР