A1 България получи статут Cisco Partner Support Service доставчик. Той

...
A1 България получи статут Cisco Partner Support Service доставчик. Той
Коментари Харесай

А1 България вече е със статут на Cisco Partner Support Service доставчик

A1 България получи статут Cisco Partner Support Service снабдител. Той подсигурява, че компанията има нужните високотехнологични пълномощия и ѝ дава право да предлага на своите бизнес клиенти висококвалифицирана поддръжка за Cisco-базирани хардуерни, софтуерни и облачни артикули.
Бизнес клиентите на А1 към този момент могат да се съсредоточат върху главния си бизнес, без да се постанова да се грижат за поддръжката на Cisco-базираните си артикули. Компаниите могат да създадат цялостен аутсорсинг към A1 и сертифицираните механически експерти на телекома. Така те могат да получат услуга с висока надеждност и обезпечени времена за реакция.
Като Cisco Partner Support Service снабдител А1 има достъп както до главните, по този начин и до смарт опциите, предоставяни от Cisco. На тяхна база компанията развива и предлага свои услуги за бизнеса. Основните функционалности включват софтуерни актуализации, онлайн механически запаси, техническа поддръжка и други. Смарт функционалностите дават благоприятни условия за автоматизация, посредством които техническата поддръжка става самодейно посредством въвеждането на софтуерно-базирани модулни смарт благоприятни условия като известия, отдалечена диагностика на устройства и смарт взаимоотношения.
Придобиването на статута Cisco Partner Support Service снабдител e част от цялостната тактика на А1 за развиване на високотехнологични пълномощия в областта на ICT услугите. В края на 2019 година А1 стана първият телеком в Югоизточна Европа със Cisco Gold Partner документ. Така компанията добави към портфолиото си от ICT решения като Cisco Umbrella, Cisco WebEx Meetings, A1 Smart Net – Cisco Meraki, посредством които бизнес клиентите могат да усъвършенстват ежедневните си бизнес действия и връзка и да покачат степента на сигурност на данните, с които боравят. Благодарение на Gold Partner документа А1 има опция да комбинира мрежови услуги с IT основани решения и да затвори кръга от услуги, нужни за пълноценното действие на всеки актуален бизнес.
Една от Cisco-базираните услуги на компанията - А1 Smart Net, e в основата и на предлагането на А1 за създаване на безвъзмездни Wi-Fi зони в страната в границите на самодейността на Европейската комисия WiFi4EU. Броят на общините, които избират А1 за собствен снабдител на съоръжение по тази стратегия, продължава да нараства и към този момент приближава 70. Към момента 57 общини в страната към този момент употребяват решение за безжична съгласуваност от А1, измежду които Столична, Монтана и Ботевград. Компанията работи и с близо 11 други общини, в които плановете са в друга фаза на реализация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР