А1 България и Теленор току що обявиха цените, на които

...
А1 България и Теленор току що обявиха цените, на които
Коментари Харесай

Вижте цените на Telenor и А1 за Apple iPhone Xs и iPhone Xs Max -

А1 България и Теленор одеве оповестиха цените, на които стартират да одобряват предварителни поръчки за новите iPhone Xs и iPhone Xs Max
Като формален сътрудник на Apple за Централна и Източна Европа А1 ще предложи на своите клиенти да заявят двете устройства в комерсиалната мрежа на А1 на цени от 1 699,99 лв. в брой или 79,99 лв. на погашение (iPhone Xs) и 1 949,99 лв. в брой или 89,99 лв. на погашение (iPhone Xs Max) с абонаментни проекти A1 ONE Unlimited 5XL. Двата модела ще бъдат налични в магазините на телекома и на a1.bg от 28 септември.



Теленор, още веднъж формален сътрудник на Apple, също заяви цените на устройствата. Стартира и регистрация за закупуването им, която можете да видите тук.
Можете да ги видите на идната графика:
 iPhone Xs и iPhone Xs Max употребяват ново, по-здраво стъкло. Te се оферират в 3 нови цвята. Корпусите им са с рейтинг IP68 за водо- и прахоустойчивост. iPhone Xs идва с 5.8-инчов OLED екран с 458ppi. iPhone Xs Max употребява 6.5-инчов OLED панел, също с 458ppi. iPhone Xs и iPhone Xs Max имат версии с 64 GB, 256 GB и 512 GB вградена памет. Двата модела разполагат с двойна 12-мегапикселова камера. Eдната е с широкоъгълен обектив, а другата – с двойно оптично нарастване. Предната камера е 7-мегапикселова, като към нея има обособена инфрачервена камера и dot проектор. Te се употребяват от системата Face ID. Според Apple това е най-сигурната сходна система на пазара.

Повече за самите смарт телефони на Apple можете да видите в информацията, която публикувахме директно след тяхното публично показване тук

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР