A1 България и обявиха партньорството си за старта на Acronis

...
A1 България и обявиха партньорството си за старта на Acronis
Коментари Харесай

Acronis си партнира с A1 България за пускането на своя облачен дейта център в София

A1 България и оповестиха партньорството си за старта на Acronis Cloud Data Center в София. Глобалният водач в киберзащитата Acronis избра центъра за данни на за колокиране на най-новия от своите 111 облачни дейта центрове по света. Платформата Acronis Cloud Infrastructure дава достъп на доставчиците на услуги до цялостен набор от решения за бекъп и киберзащита. Благодарение на това бизнес клиентите на ще могат да се възползват от услугата - интелигентно решение, което интегрира бекъп на данни, устройства и приложения, бързото им възобновяване при положение на случай, AI основана отбрана от криптовируси и рисков програмен продукт, и принадлежности за отдалечено ръководство в едно.

Acronis избра А1 Data Center за локация на своя заоблачен дейта център за района на Източна Европа заради отличната му геолокация и репутацията на A1 България като приближен сътрудник и водещ снабдител на телекомуникационни и ICT услуги в страната. обезпечава надеждно и несъмнено колокиране на ИТ инфраструктура и услуги по отдалечена поддръжка. Сървърните пространства са особено проектирани за предпазване на ИТ и телекомуникационно съоръжение, и обезпечават прецизна климатизация, високо равнище на отбрана от физически повреди и естествени бедствия 24/7/365, с помощта на внедрената система за ръководство и мониторинг.



“Една от главните цели на А1 е да даде на фирмите, обществените организации и обществото софтуерни решения за техните бизнес потребности. За да реализираме това, ние комбинираме опита на висококвалифицираните ни инженерни фрагменти с know-how на нашите сътрудници, които са измежду водещите софтуерни компании в света. Горд съм да поздравявам Acronis измежду тях. Твърдото ми разбиране е, че дружно A1 и Acronis могат да дават на българския бизнес комфортен и благонадежден метод за ръководство на потребностите им от киберсигурност и отбрана от загуба на данни, ” разяснява Михаил Семерджиев, старши управител в направление „ Маркетинг “, А1 България

“Това беше нещо, което нашите сътрудници желаеха от известно време - да имат Център за данни на Acronis в България. Сега те могат да защитят потребителските данни локално, знаейки, че са подкрепени от световен сътрудник, който е в режим на подготвеност 24x7x365, с цел да позволи всевъзможни проблеми. С нашата световна мрежа от центрове за данни ще можем да отговорим на големия размер от данни и да доставим нашите най-хубави решения за киберзащита на доставчиците на услуги и техните клиенти, ” сподели Иван Дудин, районен шеф „ Продажби “ в Акронис .

Глобалната мрежа от дейта центрове на Acronis към този момент включва местоположения в Съединени американски щати, Англия, Швейцария, Лихтенщайн, Франция, Германия, Испания, Израел, Япония, Австралия, Канада, Бутан, Бразилия, Гърция, Южна Корея, Португалия, Чехия, Полша, Дания и Сингапур. С новия дейта център в София доставчиците на услуги в България ще могат да съхраняват сериозни за бизнеса данни на своите клиенти локално на територията на страната. Доставчиците на ръководени услуги също ще могат да се възползват от цялостната гама облачни решения и решения за киберзащита, налични посредством  



Всички дейта центрове на Acronis са проектирани да дават отговор на корпоративните и регулаторни условия. Global/local Initiative, както беше оповестена на Acronis Global Cyber Summit 2020, дава опция на сътрудниците на Acronis да оферират услугите си световно, да се възползват от географското им запазване и да прибавят стойност локално съгласно, спецификите на всеки пазар. Тя покрива и условията за бързо възобновяване след зародил случай за българските снабдители и клиенти, предлагани на конкурентни цени. В резултат на това доставчиците на услуги ще отговорят на непрекъснато възходящите условия за сходство с регулациите в сектора, сигурността на данните и за реализиране на висока продуктивност.

Сред решенията, които се оферират от новия дейта център, е неповторима платформа за бекъп, възобновяване при случай, отбрана от последващо потомство против рисков програмен продукт, киберсигурност и принадлежности за ръководство на крайните потребителски устройства и приложения - всички ръководени от обединен портал. Решението е сертифицирано по VB100 и с него Acronis неотдавна завоюваха от FrostSullivan.

Всички решения на Acronis са предопределени да адресират петте вектора на киберзащитата, като подсигуряват сигурността, достъпността, поверителността, достоверността и сигурността (Safety, Accessibility, Privacy, Authenticity, Security) на данните, приложенията и системите на дадена организация. По същия метод облачните дейта центрове на Acronis са проектирани да дават най-високите равнища на наличност, сигурност и сигурност на данните - като всяко оборудване разполага с най-съвременно съоръжение, както и с най-хубавите оперативни и контролни системи за сигурност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР