А в най-тежките дни ще си спомниш, че независимо дали

...
А в най-тежките дни ще си спомниш, че независимо дали
Коментари Харесай

Момиче, измий си лицето - любимата книга на жените по света

А в най-тежките дни ще си спомниш, че без значение дали изминаваш сантиметър, или километър, значимо е само да вървиш напред.

От „ Момиче, измий си лицето “

Януари нормално е месецът, в който си слагаме цели за новата година, вършим обещания към другите и към себе си, планираме огромни и дребни промени. „ Момиче, измий си лицето “ от Рейчъл Холис ще сложи летящ старт на годината, като въодушеви читателките да кроят смели проекти и да вземат дръзки решения, с цел да изживеят фантазиите си и самите те да станат източник на ентусиазъм.

Струва ли ти се от време на време, че останалите дами знаят недостъпна за теб загадка по какъв начин да се оправят с всичко с лекост? Смяташ ли другите за по-успели, по-привлекателни, по-достойни от теб? Съмняваш ли се, че можеш да осъществиш фантазиите си?

Рейчъл Холис има да ти каже нещо: всичко това са неистини. Дълбоко вкоренени заблуди, с които е време да се разделиш.

Собственик на просперираща медийна компания, бестселъров създател и майка на четири деца, Рейчъл чудесно познава провокациите, пред които се изправят милионите й читателки по целия свят. В тази книга тя развенчава всички легенди, които пречат на дамите да осъществят капацитета си, и им демонстрира по какъв начин да преследват праволинейно пристрастеността си.

Забавна, дръзка и откровена, Рейчъл справедливо е наричана „ най-хубавата другарка на милиони дами по света “. Тя може би ще стане и твоя другарка. Но не и твой воин, тъй като тъкмо тук и в този момент ти си своят личен воин. А Рейчъл единствено ще ти го подсети.

През 2018 година Марк Менсън ни научи на „ Тънкото изкуство да не ти пука “, в този момент Рейчъл Холис ще ни покаже своята неподправена, занимателна женска позиция за лъжите, които ни пречат да живеем пълноценно. С 1 800 000 продадени екземпляра в Съединени американски щати единствено за 8 месеца, 35 седмици в бестселъровата ранглиста на „ Амазон “, 27 непознати издатели по целия свят, „ Момиче, измий си лицето “ дава обещание да се трансформира в сензацията на 2019 година и на българския хартиен пазар. Тя справедливо зае и първото място в класацията на „ Амазон “ за най-търсени заглавия за 2018 година

Очаквайте на 15 януари!

 книга ИК " Хермес "
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР