A ще видим първи мъжки сълзи, а добра новина в

...
A ще видим първи мъжки сълзи, а добра новина в
Коментари Харесай

Първи мъжки сълзи в Hell’s Kitchen, Хани на косъм от изхвърляне

A ще забележим първи мъжки сълзи, а добра вест в „ аления “ тим ще ги остави в понижен състав. Епизодът ще изобилства от спорове, към този момент трансформирали се в хронични, смях и веселба с център бургаския готвач Петко и една непредвидена номинация, която ще бъде изненада за всички.

Дневното предизвикателство на началник Виктор Ангелов още веднъж ще тества главните готварски умения на участниците. Петко отново ще ни забавлява от сърце с разсъжденията си дали яйцето Фаберже е някакъв необикновен тип по-скъпо френско животно и с уменията си да прави бъркани яйца. Ще сме очевидци на най-оспорваното готварско съревнование в Hell’s Kitchen досега и за първи път ще забележим обединен синия тим. Конфликтът сред Пецата и Тихомиров обаче ще продължи с много остри реплики, с цел да прерасне в същинска опасност. Какво ли ще стане с бургаския готвач, в случай че противникът му в Hell’s Kitchen го спипа отвън шоутo?
 началник Виктор Ангелов NOVA
Обстановката в кухнята на Ада ще се нажежи до алено. Петко ще показва непредвидена убеденост и ще се опита да изземе функционалностите на началник Ангелов. Как това ще се хареса на началник обаче? Едва ли репликата „ Самохвалко! “ е хвалба за новия му любимец.

В алената кухня ще ври и кипи и пълководец Чилева още веднъж ще се потвърждава зад печката, само че дали това ще е задоволително, с цел да се оправи тима с вечерната резервация? В мъжкия тим сълзите ще се леят безкрай, а Хани ще е на косъм от изхвърляне. Кой обаче ще се изправи в кулинарен двубой с Тихомиров в четвъртък? Едно е несъмнено – номинацията на началник Ангелов ще е изненада за всички – както за фенове, по този начин и за участници. Гледайте Hell’s Kitchen, довечера от 21:00 часа по NOVA.-->

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР