а съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна

...
а съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна
Коментари Харесай

Дадоха на съд баща, отвлякъл и изнасилил дъщеря си

а съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна за похищение и обезчестяване при изискванията на рисков рецидив и за блудничество, е предаден 41-годишен мъж, оповестиха от обвиняването, представени от.

Жертва и на трите закононарушения е неговата родна щерка , която все още на действията, е била 18-годишна.

Подсъдимият е бил осъждан към този момент за обезчестяване и похищение.

С присъда на Варненския областен съд, влезнала в действие през март 2012 година, за осъществените закононарушения получил дейно наказване от 8 години отнемане от независимост.

След като му останали да доизтърпи от присъдата 1 година 4 месеца и 19 дни, той бил условно предварително освободен от пандиза с определение на съда. След освобождението му, той заживял с другарка.

Често в дома му гостувала родната му щерка, която оставала там по няколко дни. На 1 ноември 2019 година момичето отишло още веднъж на посетители на татко си и приятелката му. След вечеря, той предложил на щерка си да пушат марихуана в колата му. После в къщата направил блудствени дейности с нея, макар оказаната опозиция.

След това бащата завлякъл щерка си в колата и излязъл отвън обитаемото място, където живеел. На мрачно и неосветено място мъжът спрял колата и изнасилил щерка си. След това я предизвестил да не споделя на никого за станалото. Пред приятелката на татко си момичето трябвало да каже, че са се забавили, защото татко й я учел да кара.

След насилието, 18-годишното момиче позвънило на собствен прочут и поискало от него да пристигна с колата си и да го прибере. След като се прибрала в дома си, повикала приятеля си и отишли в неговия дом.

Била доста смутена и решила да се самоубие. Погълнала 10 таблетки аспирин. Състоянието й се влошило и приятелят й я отвел в незабавния център. Там тя споделила пред лекарите, че е изнасилена от татко си.

Подсъдимият сега се намира във варненския затвор с мярка за неотклонение "задържане под стража ".

Предстои наказателното дело против него да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР