А пелативният съд в София промени мерките на мъжа и

...
А пелативният съд в София промени мерките на мъжа и
Коментари Харесай

Върнаха в ареста заловения с милиони фалшиви долари

А пелативният съд в София промени ограниченията на мъжа и дамата, хванати преди седмица с милиони подправени долари.

Даниела Андонова и Илия Ненов са упрекнати за правене на неистинен парични знаци. Разследващите откриха няколко милиона подправени $ и евро, при извършената полицейска акция, както и машина, на която са били отпечатани, оповестява Българска телеграфна агенция.



Апелативният съд промени наложената им от Градския съд мярка "Подписка " и постанови домакински арест за Андонова, а Ненов остави за непрекъснато в ареста.

Миналата седмица, на съображение на експертна информация и други доказателства, Софийският градски съд реши, че няма данни подправената валута да е същински фалшификат, който може да вкара в илюзия.



Прокуратурата обаче стачкува определението на съда и изиска експертна оценка от Българска народна банка, която откри, че откритите пари не са атрибут, а са подправени парични знаци.

В митинга си пред втората инстанция държавното обвиняване настоя съдът да наложи на Андонова и Ненов най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Блондинка на летището: - Мога ли единствено с персонална карта да хвърча до Рим? - За страдание не – ще Ви би трябвало и аероплан... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниБългария е изправена пред предизвикването за първи път да организира избори в изискванията на епидемиологична обстановкаЗахарова съобщи, че в България се е изострила антируската " шпиономания " Обсъдени са двустранните връзки и съществуването на предпочитание и от двете страни те да бъдат задълбочавани в дух на доброжелателност и прагматичностИнтервю с създателя и основен изпълнителен шеф на компанията за мобилни разплащания SettleТези цифри ненапълно отразяват рецесията, подбудена от пандемията от коронавирусаВременно ръководещият посолството на Република Северна Македония Владимир Кръстевски в София бе извикан през днешния ден на среща в МВнРТой е безапелационен, че сега се намираме във „ война ” и би трябвало да намерим точното „ оръжие ” против Коронавирус 19 – най-голямата здравна рецесия на XXI векВижте листовката и късата характерност на ваксинатаСлучаят с " Астра Зенека " сътвори репутационен проблем за ЕСАктрисата и половинката ѝ, артистът Деян Донков посрещнаха на бял свят своя втори синИнцидентът е станал по време на работа по жп линията сред Мездра и РоманТвърди се, че певицата желае да опише за живота си пред Опра УинфриПри най-тежките наводнения от повече от половин век са наранени към 10 милиона души в страната с население 25 милионаОбикновената простуда може да бъде наш съдружник в борбата със смъртоносната заразаСъболезнования изричат министър-председателят и редица видни български личностиСлед случая пътят София - Варна остана затворен повече от 8 часаОт мрежата Бранител на Левски: Ако в Швейца
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР