А отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки. Както знаем, Слави Трифонов

...
А отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки. Както знаем, Слави Трифонов
Коментари Харесай

Изстинахме. Лекарите Вече Са Безсилни, За Това И Милионите Не Помагат. Страшна Диагноза За Слави Трифонов. Още Се Крие, Че Шоуменът Е

А обезверените обстановки изискват обезверени ограничения. Както знаем, Слави Трифонов има проблеми освен с очите, само че и с краката. Като цяло, цъфнал е и вързал отвред! Последната му вяра се оказа една фамозна лечителка от Шумен, за чиито умения се носят легенди и митове. Именно на нейната врата е почукал Дългия преди дни.

Водещият е посетил знахарката не един път, а няколко пъти. Не желал да се разчува за визитите му, само че дамата се похвалила пред локалните, че даже Слави Трифонов й е пристигнал на крайници. Тя пък дала обещание да го излекува не с думи, а с ръцете си. С тях правила странни придвижвания, с които „ намества “ органите и им оказва помощ да действат вярно.

Всичко се свежда до най-обикновено дърпане на уши, споделят осведомени. На слуховите ни органи са ситуирани точки, които дават отговор за другите елементи от тялото. И с верните придвижвания може да се стигне до чудодеен резултат без постави и скъпи операции. Въпреки че не има вяра на сходни фантасмагории, Дългия решил да опитва.

Все отново, доста други избори към този момент няма! Знахарката работи без пари. Знаела точната диагноза на Слави Трифонов, само че не желала да я показа. Самият той също от години крие от какво тъкмо страда, което поражда куп спекулации. Болестта очевидно е много подла, тъй като първо унищожи зрението му, а по-късно и опорно-двигателния уред, написа retro.bg.

Сега Слави Трифонов се пробва да води естествен живот, като главен съдружник са му супер мощни и супер скъпи ампули. Една коства 500 лв. и служи както като обезболяваща, по този начин и за поддържане на костите.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР