а обикаляш страната без да носиш пари в брой и

...
а обикаляш страната без да носиш пари в брой и
Коментари Харесай

Предизвикателството прието: пътувай и пазарувай без пари в брой

а обикаляш страната без да носиш пари в брой и разплащателни карти е изцяло допустимо и го потвърди известният влогър и кинорежисьор Крис Захариев. Само с раница и смарт телефон той се насочи на тридневно странствуване, провокиран да тества новата интегрирана услуга в Булбанк Мобайл „ ”, която разрешава безконтактни заплащания, непосредствено през смарт телефон.



„ Дигитален портфейл “ (Digital Wallet) е функционалност, която цифровизира дебитни и кредитни карти Visa или Mastercard и дава опция за бързи и сигурни безконтактни разплащания напряко посредством мобилния телефон. Услугата занапред набира известност, а УниКредит Булбанк насочи предизвикателство към Крис Захариев да възнамерява идващото си пътешестване без да носи в себе си кеш, с цел да опитва новата функционалност.

На инцидентен принцип Крис избра селата Богданица, Ловнидол и Гулянци, а прекарванията си снима в късометражен филм. Използването на цифров уолет се оказа практично и елементарно, тъй като се разплащаш непосредствено през телефона си и не се постанова да докосваш цялостните с микроби банкноти нито да ровиш за дребни монети.

Сигурността при функционалността „ цифров портфейл “ е висока, тъй като работи с Face ID или Touch ID за двуфакторна автентификация, което значи, че може да забравиш за ПИН кодове, секрети въпроси и пароли, а удобството е изрично. Бързо изваждаш смарт телефона си, отключваш и допираш до ПОС терминала. Готово!

Чрез цифровия уолет може елементарно да следиш по какъв начин си похарчил парите си. Той е на практика незабележим, прикрит в мобилния ти телефон и не изисква носене на чантички, торбички или спомагателни джобове, където да държиш банкноти или разплащателни карти.

Крис и екипът му се убедиха, че можеш да се разплащаш през цифровия портфейл даже в дребните обитаеми места. Популярният влогър съумя да похапне добре и да напазарува от локален магазин за хранителни артикули, употребявайки само смарт телефона си. ПОС терминал не липсваше и в фамилния хотел, в който беше отседнал. Влогърът прояви самодейност и реши да пребоядиса остаряла автобусна спирка. Плащането на материалите за това извърши още веднъж непосредствено с цифровия портфейл.

Крис Захариев посъветва своите почитатели да не отсрочват завършения и пътувания и да употребяват цифровия уолет в Булбанк Мобайл постоянно, когато се оправят на странствуване, тъй като директният и безконтактен метод на заплащане е доста по-сигурен, пести време и носи повече улеснение, а също така е куул, защото всичко е на едно и също място – в телефона ти.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР