А нглийската полиция съобщи, че търси информация за 17-годишния Пламен

...
А нглийската полиция съобщи, че търси информация за 17-годишния Пламен
Коментари Харесай

17-годишно българче изчезна в Англия, издирват го с хеликоптер

А нглийската полиция заяви, че търси информация за 17-годишния Пламен Гандев от Девън, който е в неопределеност от събота. В понеделник в акцията по неговото търсене се включи и полицейски хеликоптер, предава.

Претърсван е регион, в който неотдавна е умрял другар на Пламен. Сестра му Стела Гандева провежда също акция в обществените мрежи за събиране на информация.

Тя разказва брат си като срамежливо момче, за което не е особено да напуща дома си, без да споделя къде отива.

Полицията е претърсила стаята му, само че не е разкрила нищо съмнително, нито пък той да е взел със себе си някакви движимости, с изключение на телефон, чиято батерия към този момент е свършила.

Полицейски представител заяви в понеделник, че Гандев е към момента в неопределеност и са загрижени за неговото положение.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Двама приятеля си приказват: - Жена ми страда от алкохолизъм. - Че тя пие ли? - Не. Аз пия. А тя страда... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНад 300 пожарникари, 70 коли и хеликоптер са на мястото, като се изпомпва и вода непосредствено от река НеваВ формалната му страница в Twitter се показва, че той към момента няма достъп до лекарДа подпомогнем идеята за предварителна защита на занемаряване на бебета и дребни децаНападателят е избягал с мотоциклетМиналата година прокуратурата подписа меморандум за съдействие и съгласие с КНСБ, КТ " Подкрепа " и КРИБСистемната среща със експерт е наложителна за пациентите с онкологични заболяванияЛейтенант Карон Назарио е облечен в униформата си по време на инцидентаВ Съединени американски щати той към този момент има позволение за употребаЗащо хора от Тексас, Съединени американски щати, споделят " не ни пука за коронавирус " За задачата Столичната община е осигурила 2 654 898,58 лева.Планът е документите за имунизация да бъдат приложени до юни 2021 г.За да си спомним това време, а и тъй като в действителност доста ни липсва мамината чорба топчета„ Първи контакт “ и „ Омарът “ с премиера в третата седмица на кампаниятаВследствие на получените контузии дамата умря в болницаПрез 2020 година 37 364 лица са трансформирали своето всекидневно местоживеене от чужбина в БългарияПроучване сочи, че разводите е Германия са се нараснали пет пъти в следствие от пандемията. Вече цялата процедура може да се извърши и онлайнОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР