“А най-важната част на тези не явни програми е ултиматумът

...
“А най-важната част на тези не явни програми е ултиматумът
Коментари Харесай

Записът, та записа: Радев пак засипа кабинета с критики frognews.bg

“А най-важната част на тези не очевидни стратегии е ултиматумът за целокупност на сглобката посредством опрощаване на старите грехове на съдружните сътрудници и тяхното избелване “, разяснява той пред публицисти.

 

" Всичко това се маскира зад едни шумни ежедневни обети в евроатлантизъм, които в действителност попречват европейското развиване на България, тъй като непрестанно генерират евроскептицизъм ", безапелационен беше Радев.

 

Поводът за думите му е вчерашния несполучлив избор на съмнение, импортиран от опозицията - първи против кабинета на акад. Денков. Българска социалистическа партия към този момент загряват за втори избор на съмнение - този път поради националната ни сигурност. Докато през вчерашния ден Движение за права и свободи и ГЕРБ поддържаха кабинат, през днешния ден водачът Бойко Борисов заплаши, че в случай че ПП-ДБ " не внимават " с приказките, предварителни избори може и да има.

Радев разяснява и напрежението в Близкия изток. По думите му вероятността от ескалация на военните дейности съдържа капацитет от световна дестабилизация и невиждана по мащаби филантропична рецесия.

 

" Очакваме и двете страни да осъзнаят отговорността си към хората, мира и сигурността на района. Следва да има въздържаност и разсъдък, с цел да се избегне ескалация, която да докара до мъчно обратими последици. Много е значима съответната реакция на Организация на обединените нации и на цялата Международна общественост, с цел да има деескалация ", разяснява Радев.

 

Държавният глава увери, че по българската граница и сега има военнослужещи и при нужда ще бъдат изпратени още.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР