А наистина е факт, че от всичките съквартиранти в Къщата

...
А наистина е факт, че от всичките съквартиранти в Къщата
Коментари Харесай

Кристина Патрашкова Разстреля Новите Брадъри! Жестока Гавра С Мистър София И Мира Добрева!

А в действителност е реалност, че от всичките съквартиранти в Къщата на Големия брат с най-вече отрицателни мнения се снабдиха Нора Недкова и Ричард.

Остроумната Кристина не спести и отрицателен коментар за колежката си от Българска национална телевизия Мира Добрева. Тя показа, че русокоската е прекомерно прочувствена и е огромна ревла. Няма метод да не пусне някоя сълза. Ако към този момент не е почнала да го прави. Тя не би могла да диктува разпоредбите в Къщата, дебело акцентира Птрашкова.

Най-изненадващо обаче тя призна, че се е срещала един път със светския гримьор Валентин Кулагин. За него тя се изрече доста ласкаво. Като го дефинира като невъзмутимо момче. Той не може елементарно да се нервира и нищо не е в положение да го извади от равновесие, похвали го журналистката.

След като станаха известни всичките съквартиранти на Къщата в Нови хан в обществената мрежа ври и кипи от мнения. Повечето, от които са, че с изключение на селски свади и грозни циркове няма какво друго да чакаме от тазгодишния сезон, предават от blitz.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР