А мериканската телевизионна мрежа Ен Би Си се отказа от

...
А мериканската телевизионна мрежа Ен Би Си се отказа от
Коментари Харесай

Том Круз върна статуетките си „Златен глобус“

А мериканската телевизионна мрежа Ен Би Си се отхвърли от излъчването на церемонията за премиите „ Златен глобус “ през 2022 година в резултат на отрицателната реакция на Холивуд по отношение на етиката на организацията, която раздава годишните оценки за кино и телевизия, и неналичието на многообразие в редиците ѝ, съобщи Ройтерс.

Холивудският артист Том Круз се е включил към протеста, воден от стрийминг платформи и студиа, връщайки трите статуетки „ Златен глобус “ за функциите си във филмите „ Джери Магуайър “, „ Магнолия “ и „ Роден на четвърти юли “, оповестяват редица издания, измежду които „ Варайъти “ и уеб сайтът Дедлайн.

Решението на телевизия Ен Би Си идва даже откакто Асоциацията на задграничната преса в Холивуд, която присъжда премиите „ Златен глобус “, се съгласи

да одобри в редиците си повече чернокожи членове

и да направи други промени през идващите 18 месеца. Телевизионната мрежа в началото приветства проекта, само че по-късно съобщи, че ще изчака да види дали промените ще сработят.

Членове на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд бяха упрекнати и в това, че вършат сексистки, расистки и хомофобски забележки и търсят услуги от звезди и студиа.



„ Промяна от сходен мащаб лишава време и работа, и ние усещаме изрично, че Асоциацията на задграничната преса в Холивуд се нуждае от време, с цел да постъпи вярно. С оглед на това Ен Би Си няма да излъчи премиите „ Златен глобус “ през 2022 година ", се показва в направеното от малкия екран изказване. „ Ако приемем, че организацията извърши проекта си, ние надяваме се, че ще можем да излъчим шоуто през януари 2023 година “, допълват от Ен Би Си.

След известието на малкия екран от Асоциацията на задграничната преса в Холивуд на собствен ред обявиха, че използването на

„ трансформационната смяна “ остава наложителен приоритет,

„ без значение от идната дата за лъчение на премиите „ Златен глобус “.

В изказването си организацията повтаря плануваните промени и дава обстоен график. Асоциацията на задграничната преса в Холивуд декларира, че до август тази година ще наеме нов основен изпълнителен шеф, ще добави 20 нови членове, ще утвърди нов кодекс на държание и ще обезпечи образование за реализиране на многообразие и битка със половия тормоз, наред с други стъпки.

Годишната гала за премиите „ Златен глобус “, на която участват водещи холивудски звезди и ръководители от промишлеността, се трансформира в едно от най-големите шоута в Холивуд в навечерието на „ Оскар “-ите. Асоциацията на задграничната преса в Холивуд обаче попадна във фокуса на вниманието след следствие, оповестено през февруари от „ Лос Анджелис таймс “, което откри, че

измежду 87 публицисти, членуващи в организацията, няма чернокожи .

В събота холивудската звезда Скарлет Йохансон се причисли към Нетфликс, Амазон стюдиос, „ Уорнър мидиа “, част от която са телевизия HBO и „ Уорнър брадърс “, и десетки водещи холивудски компании, които обявиха, че няма да работят с Асоциацията на задграничната преса в Холивуд, в случай че организацията не направи трайни промени.

Йохансон насочи апел към сътрудниците си артисти да „ се оттеглен “ от организацията и събитията, свързани с премиите „ Златен глобус “.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Прибира се дамата, ляга на спалнята, поразмърдва се и ненадейно подскача: - Кой ми е спал в леглото?!? " Да им се не видят и матраците… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОбщият брой на инфектираните с ковид в страната са 22,99 милиона, а умрелите - 249 992Нападението е в град КазанЗа методът TееthXpress, безболезненото лекуване и медицински сън, споделя доктор Кирилов в изявление за Vesti.bgЩетите и по двете коли са сериозниПо думите им 51-годишната жена е познавала извършителяПрез месец април стана ясно, че парите в НЗОК не доближават, с цел да бъдат изплатени теОт сдружението излязоха с нова позиция след свадите в комисията по проверка на управлениетоОт Планинската избавителна работа показаха, че акцията не е била по никакъв начин лекаДо този миг препаратът на Пфайзер/Бионтех можеше да бъде прилаган в Съединени американски щати при хора от 16 години нагореНа този декор редица западни сили приканиха за деескалация на напрежениетоИгнорирайте радиаторната решетка, това, което се крие зад нея, е есенцията, която прави М3 един от най-впечатляващите спортни седани в света.Хакерската група разгласи, че не желае да вреди на обществотоЗвездите се изправиха пред най-трудните фалшификати – тези на своите сътрудници в шоутоВижте по кое време ще бъдат разхлабени ограниченията във ВашингтонБившият министър председател е основал своя партия, вижте по какъв начин се споделя
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР