A Married At First Sight Australia младоженецът накара зрителите да

...
A Married At First Sight Australia младоженецът накара зрителите да
Коментари Харесай

Зрителите на E4 Married At First Sight Australia казват, че „е твърде рано“, тъй като младоженецът споделя сърцераздирателната загуба

A Married At First Sight Australia младоженецът накара феновете да се разплакат, когато описа за опустошителните си фамилни загуби.

Тим беше комбиниран с Лусинда във вторник вечерта в епизода на хитовото риалити шоу E4. Те се срещнаха за първи път пред олтара в деня на сватбата си. Скоро обаче се случи злополучие, защото техните клетви бяха анулирани първо на MAFS.

Огромна стихия връхлетя церемонията им навън, оставяйки гостите да избягат, с цел да се покрият. За благополучие на новата двойка, слънцето се появи още веднъж и те съумяха да продължат своя огромен ден. Първоначално Тим имаше запаси по отношение на Лусинда и дали двамата си пасват добре. Той стартира да се затопля с булката си през целия ден и реши да й опише за живота си.

Тим сърцераздирателно показа, че той е единственият член на фамилията му, който към момента е жив. По време на приема им Тим реши да показа живота си с гостите на сватбата. Той сподели: „ Най-вероятно се чудите за какво нямам семейство тук. За страдание, мама...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР